Gentofte Logo

Foredrag og særudstilling på Garderhøjfortet

Da Kong Frederik 7. underskrev Danmarks første grundlov i 1849, fik kun 15% af befolkningen stemmeret. Det var en selvfølge, at kvinder, tyende og fattige mænd ikke skulle have valgret
Foredrag og særudstilling på Garderhøjfortet

Forrygende bobler fra Alsace!

Forrygende bobler fra Alsace!
Elegante og delikate bobler lavet på den ægte champagne-metode. Det er en sprudlende, lækker crémant, som er velegnet til at nyde ja, til stort set al slags fisk og skaldyr. Du kan også blande den med cassis og få den verdensberømte Kir Royal.

Nærumbanen skal have nye sveller togbusser indsættes i fem uger

Nærumbanen skal have udskiftet ca. 7.000 sveller, og derfor lukker Lokaltog A/S for togene fra 5. september til 9. oktober 2022. Nærumbanens kunder kan i stedet benytte togbusser, som indsættes, mens arbejdet står på.
Nærumbanen skal have nye sveller  togbusser indsættes i fem uger

Ses vi i weekenden?

Ses vi i weekenden?
Oplev både fir- og tobenede topatleter dyste om de flotte titler og Derbyvaser. På Lunden er der plads til unge & gamle, børn & voksne samt venner og familier. Vi har sørget for masser af underholdning til de små. Og uanset om du vil sidde inde eller ude, vil spise i restauranten eller fra grillen, lover vi at du får en fantastisk dag.

Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/08/15-2022/08/23.
Politirapporten

Danmark forvandler igen til en åben teaterscene i august

Danmark forvandler igen til en åben teaterscene i august
For 10 år siden startede vi med at producere gratis teateroplevelser for alle. Det var vores vision at bevise, at det er muligt at bringe kunsten ud til folk helt gratis. Indtil nu har vi nået 300.000 mennesker.

Alsace Grand Cru til superpris!

Utrolig velsmagende Riesling! Druerne kommer fra Bollenberg, som er et af Alsaces mest berømte vinområder. Duften byder på hvide blomster og tropiske frugter. Smagen er intens med masser af saftig, moden frugt og lette krydderier. Intet mindre end et kup til prisen!
Alsace Grand Cru til superpris!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet