Gentofte Logo

Dangerous When Wet

Med spektakulære værker i og om vand tager den eksperimenterende udstilling Dangerous When Wet gæster med på en magisk rejse gennem en svømmehal, et vaskeritual og lilla slim. En perlerække af danske og internationale kunstnere har bidraget til udstillingens undersøgelse af kærlighed, identitet og seksualitet.
Dangerous When Wet

Jazz og Kunst // Nu på lørdag den 17. sep kl. 12-14

Jazz og Kunst // Nu på lørdag den 17. sep kl. 12-14
Musikken er poetisk, rørende, swingende og vild - og den består mest af øjeblikkets kompositioner, men også enkelte velkendte sange.

Efterårshygge i Skovshoved

Efter en forrygende sensommer er efteråret langsomt på vej med køligere dage og mørkere aftener. Heldigvis byder vores idylliske badehotel på masser af stemning og hygge, når vores gæster trækker indenfor til ild i pejsen, varm kakao og brætspil i loungen eller en hyggelig middag i hotellets restaurant.
Efterårshygge i Skovshoved

NY UDSTILLING MED VILHELM LUNDSTRØM ÅBNER PÅ FREDAG

NY UDSTILLING MED VILHELM LUNDSTRØM ÅBNER PÅ FREDAG
Det er tæt ved tredive år siden, hovedstadsområdet sidst har kunnet opleve en så omfattende præsentation af Lundstrøms værk, så du kan roligt glæde dig til efterårets store udstilling på Ordrupgaard.

Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/09/05-2022/09/13.
Politirapporten

Nyheder fra Nancke Jagtliv

Nyheder fra Nancke Jagtliv
Vi kan også præsentere en nyhed, som vi har arbejdet på i et godt stykke tid: Små, hurtige gå-hjem-arrangementer, der kan gøre dig klogere på det, som er vigtigt for at få succes på jagten. Vi starter med 4 arrangementer og håber, at de falder i så god jord, at det kan blive en tilbagevendende begivenhed.

BORDEAUX KUP

Denne forrygende vin har sin helt egen stil på trods af samme ejerforhold som Château Bouscaut: Det er en fyldig, frodig, og allerede forførende og saftspændt rødvin med balanceret syre.
BORDEAUX KUP
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet