Gentofte Logo

M+A Virksomhedsbørsen A/S inviterer til MasterClass-event i København

Køb og salg af ejerledede virksomheder er en svær størrelse for mange. Derfor inviterer virksomhedsmægleren M+A Virksomhedsbørsen A/S nu til MasterClass-event i København, hvor deltagerne får et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen
M+A Virksomhedsbørsen A/S inviterer til MasterClass-event i København

NU åbner The Science Behind Pixar Få et smugkig på ny Pixar-udstilling

NU åbner The Science Behind Pixar  Få et smugkig på ny Pixar-udstilling
Vores nye særudstilling The Science Behind Pixar er nu åben, og vi glæder os til at vise jer den. Få et smugkig her.

VINMARKED UNDER HALV PRIS!

I en verden med stadig stigende roséproduktion, er Frankrig uden tvivl den dominerende drivkraft, hvad angår kvalitet. Her får du en skøn rosé, som går rent ind, og som er lige til at gå til i tide og utide. Ren og frisk rosé med skruelåg. Den er lys og let, og med fin hindbærfrugt i eftersmagen.
VINMARKED  UNDER HALV PRIS!

Politirapporten

Politirapporten
Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/10/03-2022/10/11.

Hvad skete der til landemode 2022?

Folk sad skulder ved skulder i Helsingør Domkirke, da landemode blæste i gang med gudstjeneste i domkirken. Provster blev kreeret, biskoppen fortalte om stiftets udfordringer og nyt materiale, der skal styrke arbejdsmiljøet, blev præsenteret.
Hvad skete der til landemode 2022?

Nye ansigter i Kardemomme By

Nye ansigter i Kardemomme By
20.000 har allerede købt billet. Tusind tak for den store opbakning! Det varmer i en tid med mange udfordringer. Vi holder fast i den kærlige og traditionsrige forestilling for hele familien. Og vi trodser de generelle prisstigninger og bevarer billetpriserne fra de seneste år.

Damp bevarer dine næringsstoffer og sparer energi

Ovenpå en lang periode med virus bekymrer flere sig om deres immunforsvar, hvilket har resulteret i en stigning i køb af vitamintilskud i form af drikkevarer, piller, etc. Mange af de næringsstoffer, som vi indtager i dagligdagen, går nemlig til spilde, når vi tilbereder maden. Yderligere er dampovnen både tids- og energisparende, da tilberedningstiden er kortere og resultaterne skarpere.
Damp bevarer dine næringsstoffer og sparer energi
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet