Gentofte Logo

Hvad skal du/I lave på lørdag ?

Har du/I husket at tilmelde dig/jer til årets GalleriCrawl? Det er nu på lørdag, og vi kan godt være flere
Hvad skal du/I lave på lørdag ?

Så blev det Black friday

Så blev det Black friday
Så blev det Black friday og vi vil selvfølgelig forkæle jer med hele 25% rabat på alle vores glampingophold i 2023! Så skal du sikre dig eller din nære en oplevelse, som byder på forkælelse, indre ro og natur, så er det nu du skal slå til.

Julefrokosterne er over os

I december måned er det traditionsmæssigt tid til julefrokoster og dermed også risiko for spritbilister på vejene. Julefrokostsæsonen er skudt i gang og mange ser frem til hyggelige timer sammen med venner, familie og kolleger, men i takt med at juleøl og snaps indtages og stemningen stiger, så nedsættes dømmekraften desværre også.
Julefrokosterne er over os

Indre ro og natur

Indre ro og natur
Så blev det Black friday, og Lefeldtgaard vil selvfølgelig forkæle jer med hele 25% rabat på alle deres glampingophold i 2023!

Politirapporten

En 16-årig dreng og en 15-årig pige fra Strandvejen blev 19.12 passet op af en gruppe på 8 unge ved Lyngbyvej i Gentofte En af de unge truede med at skyde den 16-årige dreng, hvis han ikke afleverede sin el-cykel. Drengen gik i panik og cyklede hastigt væk fra situationen, hvorefter han tilkaldte Politiet. En patrulje ankom kort tid efter til området, men kunne ikke finde gruppen af unge.
Politirapporten

BLACK WEEKEND med Lantz Copenhagen

BLACK WEEKEND med Lantz Copenhagen
Mystery Bag - det siger sig selv - er en taske fyldt med overraskelser. Vi giver jer én ledetråd, men ej indhold. Så elsker du det uforudsigelige eller har du blot brug for en lækker gave, så er det disse, du skal have fat i.

Julete og godter

Julen er Chayas yndlingssæson. Her bliver hylderne fyldt med juleteer, godter og kalendere, der alt sammen kan få mundvandet til at løbe. Vi sætter julemusikken på og pynter op i vinduerne ’’aldrig har det vær’t så grønt, aldrig har det vær’t så kønt’’.
Julete og godter
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet