Gentofte Logo

Orkesterkoncert og juleidéer.

Traditionen tro har vi i december måned tre koncerter med det 10 mands store orkester Ensemble Felix. Vi glæder os meget til at spille julen ind sammen med dem og vi håber at se jer, så vi også kan ønske god jul.
Orkesterkoncert og juleidéer.

Julestue og gode rabatter

Julestue og gode rabatter
Så er det tid til Chayas Julestue i Lyngby Mølle, der finder sted i denne uge fredag d. 26. til og med søndag d. 28. november.

Black Friday på Byportalen

Byportalerne fejrer også Black Friday og giver i den forbindelse 50 % rabat på vores populære sølv-partnerpakke. Hos os betaler du et lille fast beløb pr. år i stedet for pr. opslag.
Black Friday på Byportalen

Dejlige December

Dejlige December
Vi har åbent hver dag op til jul, nyder julepynten inde og ude, duften af hjemmelavet gløgg og hjemmebag. På Skovshoved Hotel kan du nyde et juleophold med julemenu eller inviter familie og venner til julefrokost 'Family style' med alt hvad der hører til på det traditionelle julebord. Læs mere om december på Skovshoved Hotel i dette nyhedsbrev.

BF's forever..?

Jeg er helt med på at et godt tilbud altid er velkomment og Black Friday kan da også anses som en gang gak og løjer og lidt fest i gaden, som vi jo alle holder af. Jeg har bare sværere og sværere ved at se mig selv som en ansvarlig erhvervsdrivende med øje for miljøet, hvis vi hopper med på vognen.
BF's forever..?

Advent i Svenske Villa

Advent i Svenske Villa
Svenske Villa midt i Bernstorff Parken byder velkommen de fire advent weekender i vores åbningstid fra kl. 12:00 til kl. 16:00.

Blossom og Kvinde til kvinde mentorprogrammet

Vil du være mentor for en kvinde med minoritetsetnisk baggrund? Blossom er en NGO, som skaber fællesskaber og bygger bro mellem kvinder i udsatte situationer og det øvrige samfund.
Blossom og Kvinde til kvinde mentorprogrammet
facebook