Gentofte Logo

SÆT KRYDS: NY UDSTILLING PÅ ØREGAARD MUSEUM

I 2024 indleder Øregaard Museum en udstillingsrække, hvor samlingen kurateres i samarbejde med en samtidskunstner, der selv bidrager med nye værker og perspektiver. Billedhugger Martine Myrup (f. 1977) er inviteret som den første. Glæd dig - udstillingen kan ses fra den 8. februar.
SÆT KRYDS:  NY UDSTILLING PÅ ØREGAARD MUSEUM

75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

Vintrene var koldere, sneen var meterhøj og halmen i træskoene var nedarvet i familien, og så var der i øvrigt en kilometerlang gåtur i skole. Sådan gik det ifølge overleveringen tilsyneladende til, da farfar var dreng.  Siden 1949, hvor den første danske skolepatrulje så dagens lys, er der kommet mange flere skolepatruljer til, og det skal markeres. Derfor bliver skolepatruljerne hyldet af Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, 77 af landets kommuner og landets politikredse, hvor der mange steder er fest, hornmusik og søde sager til skolepatruljerne.
75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

HØR OM 'ØSTERSØENS LÅS' PÅ GARDERHØJFORTET

HØR OM 'ØSTERSØENS LÅS' PÅ GARDERHØJFORTET
Han fortæller om Danmarks beliggenhed som 'Østersøens lås' og vores helt særlige geopolitiske betydning. Foredraget bygger bl.a. på hidtil hemmeligholdt materiale fra Central Intelligence Agency, Forsvarets Efterretningstjeneste og kilder i Sverige og Baltikum. Det er den 7. februar.

AFTENGUDSTJENESTER MED MUSIK

Som noget nyt afholder Dyssegaardskirken aftengudstjenester med mulighed for at opleve gudstjenesten på en ny måde. Ved de gudstjenester har de særligt fokus på musikken, idet de har inviteret en solist eller andre medvirkende, der sammen med kirkens sangere og organist synger eller spiller med. Første gang er den 28 januar 2024.
AFTENGUDSTJENESTER MED MUSIK

Nyt tilbud om vejledning til energirenovering

Nyt tilbud om vejledning til energirenovering
Før du sender en byggeansøgning til Gentofte Kommune, har du mulighed for at få et formøde med en byggesagsbehandler. Nu kan du desuden få et møde med kommunens energikonsulent. På den måde kan du sørge for at tænke energioptimering hensigtsmæssigt ind i dit projekt. Mødet kan finde sted på Gentofte Rådhus, hjemme hos dig, digitalt eller over telefonen.

Statussalg: Sparkling Tea!

Da dette er et fantastisk alternativ til champagne, er det også den ideelle drik til enhver festlig lejlighed, hvor procenterne ikke skal spille den dominerende rolle. Prøv Sparkling Tea i seks smagfulde varianter; tre flotte versioner med blot 5% alkohol samt tre imponerende alkoholfrie udgaver.
Statussalg: Sparkling Tea!

Bliv partner på Dit Gentofte

Bliv partner på Dit Gentofte
Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med Dit Gentofte den ideelle løsning.

Et stærkt ledernetværk

Savner du inspiration, fællesskab, netværk og faglig fordybelse? Et fællesskab, hvor du kan holde dine kompetencer ved lige og blive endnu dygtigere? Deltag i et stærkt ledernetværk med andre indsigtsfulde ledere, som er uddannet protreptikere, og andre ledere med interesse for filosofi og protreptik.
Et stærkt ledernetværk

Naturen er for vild – den heler og giver livsglæde

Naturen er for vild – den heler og giver livsglæde
Torsdag 1. februar 2024 kl. 9:30 - 12:00 kommer Simon Høegmark, som er kendt fra DR-programmet ”6 dage til zen”, til Gentofte Rådhus. Her holder han oplægget ”Brug naturen til at få et stærkere helbred og mere livsglæde”. Du bliver blandt andet klogere på gevinsten ved at bruge naturen og på regenerativ ledelse.

Experimentarium vil inspirere børn til at blive venner med naturen

”Børn har krav på, at vi hjælper dem til oplevelser, der giver dem et personligt forhold til naturen. Det er en vigtig forudsætning for, at de vokser op med en lyst til at forstå og beskytte naturen i dens mangfoldighed,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør, Experimentarium. Derfor udvikler Experimentarium nu et landsdækkende oplevelsesunivers under arbejdstitlen: ’Venner med naturen’.
Experimentarium vil inspirere børn til at blive venner med naturen

Politirapporten fra 2024-01-15

Anmeldelse kl. 21.13 om at der var blevet stjålet en taske fra et bagagerum fra en personbil, som havde holdt på IKEAs parkeringsplads på Nybrovej. Ingen opbrudsmærker. Efterfølgende gav air-tag i taske signal for at befinde sig på rasteplads ved Esrum Kloster, hvor taske og computer blev fundet.
Politirapporten fra 2024-01-15
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet