Gentofte Logo

Fernisering: Faith Copeland

Der er fernisering denne fredag kl. 14-16, hvor der vil være livemusik med jazzbandet “Easy Swingband".
Fernisering: Faith Copeland

Leveringstjeneste kommer til Gentofte: Fri levering hele februar

Fremover vil Foodora være mere synlig i Storkøbenhavn. Det sker, når leveringstjenesten udvider deres leveringszone til at dække Gentofte. Sultne gentofteborgere kan dermed få leveret mad til bydele som Hellerup, Charlottenlund, Ordrup, Buddinge og Vangede.
Leveringstjeneste kommer til Gentofte: Fri levering hele februar

Fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning

Fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning
I starter i kirken med en god fortælling og bagefter er der tøndeslagning og fastelavnsboller i sognegården. Fastelavnsboller/drikke 20 kr. Tilmeld jer her.

Fortsæt den hvide januar

Er du hoppet med på vognen og har holdt “hvid Januar”? Så har du oplevet alle de gode effekter og har mod på at fortsætte de gode vaner. Hvis det begynder at knibe med motivationen og stålfastheden, er det måske nu, du skal investere i en hypnotetapi- eller coachingsession.
Fortsæt den hvide januar

DYSSEGÅRD SAMLER IND

DYSSEGÅRD SAMLER IND
I 2024 går indsamlingen til mennesker, som rammes af en katastrofe. Der er klimakatastrofe i Malawi, krig i Ukraine, oversvømmelser i Sydsudan og tørke på Afrikas Horn. Fælles for dem er, at lige dér, midt i katastrofen, har udsatte mennesker brug for akut nødhjælp for at overleve. De håber at få indsamlere til alle ruter igen i år. Søndag den 10. marts fra kl. 10

Midlertidig spærring af krydset mellem Buddingevej og Nybrovej

Arbejdet forventes at starte fredag den 2. februar 2024 varer forventeligt til udgangen af marts 2024. Støj- og vibrationsgener kan forventes i hverdagene mellem kl. 7 og 18 samt lørdage mellem kl. 7 og 14. Få et overblik her.
Midlertidig spærring af krydset mellem Buddingevej og Nybrovej

Region Hovedstaden beder politiet undersøge meget store mængder indløste recepter på Ozempic

Region Hovedstaden beder politiet undersøge meget store mængder indløste recepter på Ozempic
Efter grundige analyser af forbruget af Ozempic har Region Hovedstaden besluttet at anmelde 20 borgere, der i 2023 har indløst recepter på mere end tre års forbrug af den meget populære diabetesmedicin. ​Både i medierne og politisk har der været et stort fokus på historier om enkeltsager, hvor der er blevet hentet Ozempic på apoteket, som langt overstiger et normalt forbrug. Sagen blev behandlet på møde i Forretningsudvalget 23. januar, og her stod alle politikerne bag en protokolbemærkning

HALVERING AF INDBRUD

”Undersøgelser viser, at det, der virker allerbedst, er sensorstyret lys, der tænder, hvis nogen kommer tæt på boligen. Det skal se ud som om, der er nogen hjemme, for tyven har ikke lyst til at møde nogen eller blive set. Hvis de føler sig overvåget eller opdaget, går de væk. Derfor kan Nabohjælp også være med til at forhindre indbrud. Det nytter at passe på hinandens boliger og advare hinanden, hvis man ser noget mistænkeligt.” Du kan få flere gode råd her. Du og dine naboer kan også få besøg af Gitte, der kører ud med gode råd og kigger på lokalområdet med tyvens øjne.
HALVERING AF INDBRUD

Politirapporten

Flere snarrådige borgere reagerede lynhurtigt, da en 23-årig mand fra Hellerup klokken 10.11 stjal en taske fra en 92-årig kvinde, som netop havde hævet penge i en kontantautomat. Røveriet skete på Bernstorffsvej, hvor manden skubbede til kvinden og stjal hendes taske. Flere borgere løb efter den 23-årige, hvorved der opstod noget tumult og manden i første omgang undslap. Et vidne kom i den forbindelse til skade med hånden, da han forsøgte at fratage gerningsmanden den kniv, som gerningsmanden havde på sig. Der skal lyde en stor ros og tak til de borgere, som var med til at sørge for at den 23-årige blev anholdt. Der er ingen tvivl om, at deres snarrådighed gjorde en stor forskel.
Politirapporten
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet