Gentofte Logo

Kom og prøv ishockey

Ishockey skaber selværd, mental smidighed, ihærdighed og er en social sport for alle. De første gange handler det om at lære at stå på skøjter, men hurtigt lærer man er løbe med pucken. Få en gratis prøvetræning d. 24 februar 2024. Arrangeret af Gentofte Stars.
Kom og prøv ishockey

Anne Lise Marstrand-Jørgensen: Tove Ditlevsen i billeder

Anne Lise Marstrand-Jørgensen: Tove Ditlevsen i billeder
Tove Ditlevsens livshistorie er en fortælling om klassesamfund, om at være mønsterbryder og om et rigt forfatterskab. Men det er også fortællingen om fire ægteskaber og lige så mange børn, om at være humorist på trods, om stor ensomhed, misbrug, psykisk sygdom, indlæggelser og selvmord. Denne aften vil forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen fortælle om sin seneste udgivelse: Tove Ditlevsen i billeder.

Hvem skal have Gentofte Kommunes Initiativpris i år?

Gentofte er fuld af stærke initiativer, virkelyst og idéer. Derfor uddeler Kommunalbestyrelsen årligt Initiativprisen. Prisen, der foruden æren udløser 25.000 kr., gives hvert år til en frivillig person, et frivilligt initiativ, en forening eller en nonprofitorganisation, der har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet, fortrinsvis inden for det sociale eller kulturelle område eller inden for idræts- eller erhvervslivet.
Hvem skal have Gentofte Kommunes Initiativpris i år?

Fællesspisning: Grøddag på biblioteket

Fællesspisning: Grøddag på biblioteket
De koger grød og dækker op til langbordsmiddag, og Anna fra Gentofte Lokalarkiv deler ud af sin viden om mad i gamle dage. De glæder os til at se både børn, forældre og bedster. Det sker også torsdag den 4. april.  Få booket jeres billet allerede i dag.

Guld fra Château la Bastide

Med en eksklusiv portefølje af vine, har Château la Bastide perfekt indfanget regionens solskinsfyldte terroir og rige karakter. Det betagende landskab, der omringer Châteauet, skaber en atmosfære af ro og fordybelse, som også spreder sig i stuen, når flaskerne knappes op derhjemme. Velkommen til en verden af Château la Bastide hos Holte Vinlager Gentofte.
Guld fra Château la Bastide

Ny pulje skal hjælpe børn og unge ud af deres nikotinafhængighed

Ny pulje skal hjælpe børn og unge ud af deres nikotinafhængighed
Koncentrationsbesvær, hovedpine og søvnløshed. Det er nogen af de symptomer, man kan opleve, hvis man forsøger at stoppe med at ryge eller bruge nikotinprodukter. Det gør det svært at kvitte nikotinen, og derfor har mange børn og unge behov for professionel hjælp til at komme af med deres last. Men i dag er der stor variation i ryge- og nikotinstoptilbuddene til børn og unge på tværs af kommunerne, og mange kommuner oplever, at det er svært at arbejde med nikotinafvænning til børn og unge.

Politirapporten

Fra en lastbil, som stod på Vangede Bygade, er der mellem klokken 06.30 og 07.00 mandag morgen stjålet godt 60 kartoner cigaretter. Tyven så sit snit til at stjæle cigaretterne, mens der blev leveret varer til et supermarked på adressen.
Politirapporten

Vi samler ind

Vi samler ind
Har du tid til at give 2 timer til et godt formål? Så vær med til at gå for verdens fattigste, når Gentofte Kirke samler ind for Folkekirkens Nødhjælp d. 10. marts

Musik i Gentofte 2024

Oplev D-A-D, Andreas Odbjerg, Medina, Jonah Blacksmith, Emil Stabil, Laid Back, Rasmus Walter, Benny Jamz og AySay på en dejlig sommerdag, i hjertet af Gentofte den 27 juli 2024. Der er et begrænset antal Early Bird-billetter til salg nu! 
Musik i Gentofte 2024

Politikerne har spurgt patienter og pårørende: Hvad er en værdig sidste tid?

Politikerne har spurgt patienter og pårørende: Hvad er en værdig sidste tid?
Vi bliver ældre og ældre, blandt andet på grund af et sundhedsvæsen der bliver bedre til at udrede, diagnosticere og behandle langt flere sygdomme end tidligere. Men hvordan er sundhedsvæsenet indrettet til at tage sig af vores ældste generat​ioner, og hvordan kan vi gøre deres oplevelse og behandling endnu bedre?
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet