Gentofte Logo

Region Hovedstaden henter erfaren direktør til Herlev og Gentofte Hospital

1. april sætter Niels Würgler Hansen sig i direktørstolen på Herlev og Gentofte Hospital. Senest har han haft en tilsvarende stilling på Sjællands Universitetshospital, og var før det i fire år centerdirektør i Hjertecentret på Rigshospitalet. Derudover har han mangeårig erfaring fra bl.a. Finansministeriet, Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen.
Region Hovedstaden henter erfaren direktør til Herlev og Gentofte Hospital

Dune: Del 2 - vises i 70mm!

Dune: Del 2 - vises i 70mm!
Torsdag den 7. marts modtager de en helt særlig 70mm-kopi af Dune: Del 2 i Gentofte Kino, så du kan opleve den på ægte filmruller med overlegen lyd- og billedekvalitet hos dem.

Styr på de søde sager

Kan du ikke komme igennem dagen, uden at der smutter 1,2,3….. mange ekstra kalorier indenbords? . Måske en chokoladebar før frokost, et stykke kage kl. 14 og lidt sødt efter maden (og så alt det løse, der ryger ind i løbet af dagen)?
Styr på de søde sager

3 bestsellers!

3 bestsellers!
Her præsenterer de dig for tre af deres bedst sælgende vine, som gang på gang overleverer til prisen. Her har du tre distinkte vinstile fra tre forskellige lande, som er fremstillet på vidt varierende druesorter med hver deres helt særlige egenskaber.

Husk: Forårsrengøringen af fuglekasserne

Fugle tømmer ikke en redekasse for gammelt redemateriale, inden de begynder at bygge en ny rede. Reden bliver derimod bygget oven på den gamle, hvilket kan resultere i pladsmangel samt øget risiko for lopper og andre ektoparasitter. For at holde utøj ude er det derfor vigtigt, at småfuglenes redekasser bliver tømt for gammelt redemateriale, inden ynglesæsonen begynder.
Husk: Forårsrengøringen af fuglekasserne

Litteratur bordet rundt

Litteratur bordet rundt
Alle er velkomne, og du deltager bare, når du har tid og lyst. Bibliotekar og litteraturformidler Merete Larsen-Ross sidder med omkring bordet. Indledende tager I en runde, hvor du fortæller om den bog, du er i gang med, men samtalen kan også handle om din yndlingsforfatter eller den bog, som har gjort størst indtryk. Det sidste kvarter vender de ugens nye udgivelser, en forfatter som har gjort sig særligt bemærket, anmeldelser, forfatterbesøg på biblioteket eller noget helt femte. Tilmelding er ikke nødvendig.

Familiestund med mad i mund - gækkebreve og fasten

Sammen med Gentofte Kirke, skal I høre om tiden omkring Påske og Fasten, og efterfølgende går vi over i sognegården og klippe klistre gækkebreve til jeres familie og venner. Bemærk tilmeldingsfrist 3 marts 2024.
Familiestund med mad i mund - gækkebreve og fasten

Hvad synes du om Bellevue Teatret?

Hvad synes du om Bellevue Teatret?
Derfor håber de, at du vil besvare et spørgeskemaet. Det tager 5-10 minutter. Blandt alle deltagere trækker de lod om 2x2 billetter til Bellevue Teatret. Se hvor du kan deltage her.

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage. Forbuddet mod at opholde sig på et andet tilholdssted forlænges indtil den 29. februar, hvorfra lejer har opsagt lejemålet.
Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

ISELIN FORSLUND TOUBRO Over sundet

Du er inviteret til udstillingsåbning torsdag, 7. marts kl. 17-19. Iselin Forslund Toubros soloudstilling Over sundet på Gl. Holtegaard folder sig ud som en totalinstallation med et filmisk fortællende forløb, der i samspil med skulpturelle træelementer indtager kunsthallens udstillingsrum, med en tematik, der synes skræmmende aktuel.
ISELIN FORSLUND TOUBRO Over sundet

Hvad skal du se i år?

Du kan bladre i magasinet lige her. Billetsalget til alle de nye arrangementer begynder i morgen kl. 10.
Hvad skal du se i år?

Politirapporten

En 83-årig kvinde på Søndersøvej blev torsdag mellem 13-14 udsat for forsøg på bedrageri. En dansktalende mand ringede op til kvinden og udgav sig for at ringe fra hendes bank. Manden sagde, at den 83-årige havde doneret 8000 kr. og derfor skulle have nyt kort. Kvinden blev instrueret til, at gå ud foran sin bolig, og derefter udlevere betalingskort og kode til en mand, der ville hente betalingskortet. En mand mødte herefter op foran adressen, men fik ikke udleveret betalingskortet, idet kvinden var ledsaget af en anden person. Han forlod stedet i hast.
Politirapporten

Vil du udfordre dig selv?

Se lige her - hvad disse to kvinder sammen kan gøre for dig. Poula Helth & Guli Werther har sammensat en spændende dag samt et opfølgende online møde, hvor du får kreativ inspiration og svar på spørgsmål om ledelse og filosofi.
Vil du udfordre dig selv?
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet