Gentofte Logo

Påske med forkælelse – Få inspiration til påskeæg og påskegaver

Deres webshop og butikker boomer med påskens lækkerier, hvor de har samlet nogle af deres påskefavoritter, så du let kan vælge årets påskeæg – eller lækre sammensatte påskepakker. Fra Chaya byder påsken på tre påsketeer, Chayas fyldte påskeæg, søde likøræg og knasende franske påskeæg og pastiller i de skønneste forårsfarver.
Påske med forkælelse – Få inspiration til påskeæg og påskegaver

Vil du have indflydelse på friluftslivet i din kommune?

Vil du have indflydelse på friluftslivet i din kommune?
Friluftsrådet Storkøbenhavn Nord arbejder på, at friluftslivet og naturen har de bedste muligheder i Egedal, Furesø, Rudersdal, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Herlev og Ballerup kommuner. Du kan blive en aktiv del af Friluftsrådets lokale arbejde og få indflydelse på friluftslivet i dit nærområde. Friluftsrådet Storkøbenhavn Nord holder nemlig årsmøde torsdag d. 21. marts 2024

NU PÅ LØR-Invitation: fødselsdag og Jagtgudinden Diana

Hun er skisme endelig færdig - ca 2 meter stor voks skulptur med blade, råvildt, bue og pil og smukt hår og former - nu skal hun lægges i sandforme og videre i processen med selve bronze støbningen. Velkommen nu på Lørdag d.9 marts kl.13-16 som er dagen før Kunstnerinde Lina Murel Jardorf's fødselsdag. Hun byder på god kaffe, kage, øbleblomst gårds koldpresset æblemost og et glas bobler
NU PÅ LØR-Invitation: fødselsdag og Jagtgudinden Diana

Cykelproducent vil skaffe din stjålne cykel tilbage

Cykelproducent vil skaffe din stjålne cykel tilbage
Cykler, og særligt elcykler, kan hurtigt løbe op i pris. Dertil kommer de store udfordringer, der følger med, hvis de bliver stjålet. Faktisk kan netop frygten for cykeltyveri få mange danskere til at tænke sig om en ekstra gang, før de bruger penge på en elcykel. Det har nu fået cykelproducenten Gazelle til at introducere konceptet Connect, som skal give el-cyklisterne ro i maven. Fra og med i år lover de at skaffe deres kunders cykler tilbage, hvis de bliver stjålet.

Ungdommen er her!

Folkeskolens grand old man, lærer, skoleleder og skolebibliotekar Jens Raahauge var til stede og skriver i Folkeskolen efter at have set forestillingen med en 13-årig: "Her er noget at komme efter". Han skriver blandt andet om forestillingen, at den byder "på en fin teateroplevelse og på en indholdsrig og personlig samtale mellem en 13-årig og mig bedagede på bilturen hjem: berigelse i dobbelt forstand!" Opfordringen lyder: Tag dine store børn med i teatret og få et indblik i, hvad der foregår i dem, og få en anledning til at få hul på de ting, som kan være svære at tale om.
Ungdommen er her!

Friday Racing: Burger og Bajer på banen

Friday Racing: Burger og Bajer på banen
Start weekenden sammen med vennerne, oplev spænding og højt humør på travbanen, når Lunden | Charlottenlund Travbane holder fredagstrav med fredagsbar på Nordens ældste Travbane (fra 1891). Denne fredag kan du købe pakken ”Burger & Bajer på banen” som består af: Entré, Program, Burger og fadøl 40 cl. ‌I alt kun 180,- pr. person. 𝗚æ𝗹𝗱𝗲𝗿 𝗞𝗨𝗡 𝗶 𝗳𝗼𝗿𝘀𝗮𝗹𝗴 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲.

Oplev Surland & Vesterager

Det sker på lørdag den 9. marts 11-15. Udstillingen slutter søndag den 17. marts. 
Oplev Surland & Vesterager

Aftenforedrag med Lotte Heise - Min tro og mig

Aftenforedrag med Lotte Heise - Min tro og mig
Foredraget "Min tro og mig" rummer alt fra alvorlige tanker om "Det hellige ord", over Lottes meget tætte forhold til danske salmer til hvorfor det er så uendelig vigtigt at troen kan opleves forskelligt. For hvis ærligheden og kærligheden er i højsædet, er der plads til alle i Guds flok. Alt sammen krydret med Lotte Heises vanlige blik for en skæv vinkel, plads til et smil og måske også en enkelt tåre.

Politirapporten fra 2024-02-26

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag aften klokken 20.18 truffet af en patrulje på Jernbanepladsen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en kniv samt en moderat mængde hash og MDMA. Den 18-årige blev sigtet for alle forhold.
Politirapporten fra 2024-02-26

Gentofte Kommune sætter retningen for fremtidens idrætsfaciliteter

Gentofte Kommune sætter retningen for fremtidens idrætsfaciliteter
Skal et nyt idrætsanlæg være alsidigt og kunne rumme flere forskellige idrætsgrene og dermed være tilgængeligt for bredden, eller skal det hellere være målrettet én enkelt idrætsgrens specifikke behov og dermed kunne virke som et elitecenter? Det er et af mange dilemmaer, som kommunerne står over for, når byplanlægningen skal tilgodese borgernes fysiske udfoldelser.

Orgelkoncert med Amanda Marie Mortensen

På søndag den 10. marts kl. 16.00 efter Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling kan du sætte dig ind i Jægersborg kirke og nyde en times orgelkoncert med deres organist Amanda Marie Mortensen.
Orgelkoncert med Amanda Marie Mortensen

Har du planer på søndag? Gå en tur for verdens fattigste

Søndag den 10. marts går tusindvis af indsamlere på gaden landet over, når Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber af stablen. Du kan også hjælpe og melde dig som indsamler, hvor Jægersborg Kirke organiserer en dør-til-dør-indsamling i Jægersborg sogn.
Har du planer på søndag? Gå en tur for verdens fattigste

Jubilæumsvisning af ´Midt om Natten´ på Garderhøjfortet

Nu har både film og musik 40-års jubilæum. Helt præcist løb premieren på filmen af stablen den 9. marts 1984. Samme dato – lørdag den 9. marts kl. 19.30 viser Garderhøjfortet ´Midt om Natten´. ”Flere af scenerne er nemlig optaget på fortet. Derfor føler vi et stort ejerskab til filmen”, fortæller fortets leder Kristine Adler-Nissen, ”og det er derfor en stor glæde, at vi har fået mulighed for at lave en særvisning i fortets rustikke og hyggelige omgivelser. Fortet var ikke åbent for offentligheden tilbage i 1984. Det har derfor i den grad glædet os at finde billeder fra optagelserne på fortet, hvor bygningerne så noget anderledes ud end i dag.”
Jubilæumsvisning af ´Midt om Natten´ på Garderhøjfortet

Koncerter til fastetiden

Gentofte Kirke præsenterer 3 koncerter med barokmusik i marts, der alle er skrevet til Fastetiden inden Påsken. Koncerterne byder på et rigt og spændende musikalsk program, og stærke udtryk der rummer stemninger af både sorg, håb, meditativ ro og stor, stor skønhed.
Koncerter til fastetiden
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet