Gentofte Logo

God Påske fra Dit Gentofte

Byportalen ønsker vores læsere og partnere en God Påske med masser af solskin og chokolade. Redaktionen er tilbage ved indbakken tirsdag den 2. april. Send som altid jeres opslag til redaktionen. 
God Påske fra Dit Gentofte

Undgå madspild og mavesmerter i påsken

Undgå madspild og mavesmerter i påsken
Det er oplagt at spise resterne fra påskefrokosten, hvis du behandler madresterne korrekt. Læs Fødevarestyrelsens råd til god køkkenhygiejne. Så er påsken sikret.

Påskeferie på Ordrupgaard

I anledning af den anmelderroste udstilling Impressionismen og dens oversete kvinder er der i år særligt fokus på impressionismen med omvisninger for både børn og voksne samt andre familieaktiviteter. Børnene kan desuden lege i installationen Villapük, der imiterer Ordrupgaard i miniformat. Kunstparkens spektakulære værker genåbner for sæsonen, så man atter kan interagere med installationer af førende samtidskunstnere i leg og undren. Finn Juhls hus er desuden åbent i helligdagene.
Påskeferie på Ordrupgaard

Fornøjelige og lærerige timer

Fornøjelige og lærerige timer
Udstillet finder man utallige genstande fra brandspande og slanger af læder over brandhager, brandhaner, strålerør, uniformer, røgmasker til beskyttelsesdragter. Desuden et omfattende arkiv med kildemateriale.

15 talenter udvalgt til Gentofte Kommunes Talentudviklingsprojekt

De udvalgte talenter til Gentofte Kommune Talentudviklingsprojekt har én ting til fælles. De er vilde med deres sport, og samtidig har de skyhøje ambitioner om at være blandt de bedste inden for deres sportsgrene. Talenterne kommer fra ti forskellige foreninger i Gentofte Kommune og vil i løbet af 2024 modtage hjælp i form af økonomisk støtte, medlemskab i et fitnesscenter, idrætsteoretiske oplæg samt fysioterapeutisk behandling. Seks af talenterne er gengangere fra sidste år, de andre ni er nye i projektet.
15 talenter udvalgt til Gentofte Kommunes Talentudviklingsprojekt

Anmelderroser

Anmelderroser
Stol på anmelderne med disse fem stjernespækkede lækkerier, som står klar til at ledsage dig gennem påsken! Holte Vinlager Gentofte står klar til at hjælpe dig.

En blid, men effektiv behandlingsform med varig effekt

”Som hypnoterapeut er min overbevisning, at klienten altid har det potentiale i sig, som skal til for at nå målet eller løse sit problem. Dog er det ofte svært at finde ressourcerne og svarene selv, og her kan jeg som terapeut eller coach træde til og hjælpe, så du finder vejen hen til dit mål. Flere og flere erkender, at sindet har en meget stor indflydelse på vores fysiske og psykiske velvære. Hypnose er en genvej til at bearbejde underbevidstheden, da dette ikke kan ske i almindelig vågen tilstand,” forklarer Eva Gade, der fra udgangspunktet i Hørsholm hjælper klienter i hele Nordsjælland, også i Gentofte. 
En blid, men effektiv behandlingsform med varig effekt

Er du klar til forkælelse i påsken?

Er du klar til forkælelse i påsken?
Chaya sender gerne påskelækkerier med din personlige hilsen direkte til modtageren, så det hele bliver lidt ekstra specielt. De har et skønt udvalg af påskeæg, der vil bringe smil på læberne hos enhver modtager.

Stjerner til Fliserensning.dk

”Vi kommer med stor erfaring, og vi ser hver opgave som unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi brugere hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os,” siger direktør Henrik Madsen. Det er en dedikation til kvalitet og god service, som kunderne har lagt mærke til.
Stjerner til Fliserensning.dk

Påsken står for døren

Påsken står for døren
Påsken står for døren i Gentofte Kirke. Her finder du en oversigt over

Vil du arrangere en aktivitet på Gentofte Mødes 2024?

På kickoff-mødet kan du blive klogere på de mange muligheder, der er på Gentofte Mødes. Du vil få konkrete tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din deltagelse, og du møder de andre arrangører. De slutter Kickoff-mødet af med fællesspisning. Det er gratis at deltage. Du skal tilmelde dig mødet senest torsdag den 4. april kl. 12, hvis du vil spise med.
Vil du arrangere en aktivitet på Gentofte Mødes 2024?

Smukke møbler fortjener en kærlig hånd

Smukke møbler fortjener en kærlig hånd
Eskilds Møbelpolstring har i tre generationer specialiseret sig i renovering af gode gamle møbler. I dag ejer stifterens søn og sønnesøn – Lars og Tobias Andersen – virksomheden, der reparerer og ombetrækker ca. 1000 møbler årligt. Og det er i stigende grad de yngre kunder, der henvender sig. Genbrug er som bekendt det nye sort, og man ofrer gerne det der skal til for at opdatere en fin gammel lænestol, fremfor at erstatte den med en kedelig model fra en kædebutik.

Motorcyklerne er på gaden igen: sådan kommer 7 ud af 10 til skade

Det er nu med sikkerhed forår, for de klassiske forårsbebudere er på plads: Fuglene pipper, dagene er blevet længere og Bakken åbner portene den 22. marts. Og efter en vinterpause er motorcyklerne også ude af garagerne. Det stiller krav til både motorcyklister og til de øvrige trafikanter, hvis ulykker skal undgås, lyder det fra Rådet for Sikker Trafik og Rigspolitiet.
Motorcyklerne er på gaden igen: sådan kommer 7 ud af 10 til skade
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet