Gentofte Logo

Stigning i it-kriminalitet: Stop op og tænk, når du modtager en sms

"Mange vil måske være tilbøjelige til at tænke, at det kun er ældre, der lader sig narre af svindlen. Virkeligheden er dog en helt anden, for det er i høj grad også unge, voksne og virksomheder, der fylder i anmeldelsestallene. Det er ofte svært at gennemskue svindlen, men det bedste værn er at stoppe op, tænke sig om og eventuel søge råd fra en man stoler på, hver gang man får en sms, e-mail eller et telefonopkald, hvor man bliver bedt om at oplyse kortoplysninger eller logge ind med MitID," siger Jesper Kracht.
Stigning i it-kriminalitet: Stop op og tænk, når du modtager en sms

Stor guide: Sammen mod madspild

Stor guide: Sammen mod madspild
Bevægelsen Stop Spild Af Mad, som fylder 16 år i 2024, har samlet en stor guide til at mindske madspild og derved spare penge: en guide om holdbarhed, opbevaring, portionsberegning og meget mere. Bliv meget klogere her.

Politirapporten fra 2024-03-20

To mænd på 24 og 27 år fra henholdsvis Hellerup og Gentofte blev natten til tirsdag sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, efter klokken 04.21 havde indladt sig i slagsmål med hinanden på Klampenborg Station.
Politirapporten fra 2024-03-20

90-årig S-bane er i sit livs form

90-årig S-bane er i sit livs form
Den 3. april 1934 kunne passagerer for første gang sætte sig til rette i hovedstadens nye bybane. I første omgang var det kun strækningen fra Klampenborg over Hellerup og Vanløse til Frederiksberg, men siden kom adskillige andre linjer og stationer til, så S-banen til sidst dækkede hele hovedstadsområdet.

Så store er forskellene i personaleudskiftningen i landets daginstitutioner

Der er store forskelle i kommunernes evne til at fastholde personalet i deres dagtilbud for børn i alderen 0-5 år, viser ny CEPOS-analyse. Det er et problem, da en for stor personaleudskiftning kan have negativ betydning for børnenes udvikling.
Så store er forskellene i personaleudskiftningen i landets daginstitutioner

Højt til himlen

Højt til himlen
”Jeg har altid været optaget af, hvad der sker i relationen mellem mennesker, og hvor vigtig god kommunikation og viljen til at lytte er. Men først og fremmest har jeg gennem mit arbejde med mennesker med meget forskellige historier og baggrunde lært, at det vigtigste er at fokusere på de ressourcer, vi alle rummer – men som vi af og til har svært ved at få øje på eller tro på,” fortæller Susanne, der har en lidt anderledes tilgang end den typiske psykoterapeut.

Husk det nu: 1. april skal strandhunden i snor

Mange hunde elsker at komme på stranden, da stranden giver mange forskellige muligheder for stimulering af snuden og opdagelser i vandet. Fra den 1. april til den 30. september skal hundeejere ifølge naturbeskyttelsesloven holde deres hund i snor, når den luftes på de danske strande. Der er dog undtagelser for specifikke strande, så det er en god idé at holde øje med skiltningen på din lokale strand for at sikre, at hunden må løs på netop din lokale strand.
Husk det nu: 1. april skal strandhunden i snor

Op mod 235.000 danskere ventes at samle affald i natur og by

Op mod 235.000 danskere ventes at samle affald i natur og by
Når Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løber af stablen d. 8. til 14. april, er det med massiv opbakning landet over. Alene fra skoler og dagtilbud er der tilmeldt 186.000 børn.
Der er lagt op til den helt store forårsrengøring - vil du være med?

Stærk og smidig

Du kan få fordele af Pilates og Reformer-træning, uanset om du allerede er veltrænet og ønsker at optimere din form, eller om du har brug for at starte træning efter lang tids inaktivitet, måske på grund af en skade. Pilates er en form for motion, der i modsætning til f.eks. bodybuilding minimerer risikoen for skader. Pilates er både en skånsom og effektiv træningsform – og i House of Pilates Charlottenlund er du sikret den grundige vejledning, der gør, at du kan nå dine mål.
Stærk og smidig
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet