Gentofte Logo

Hugo er på trapperne

I Sydamerikas hårdt pressede regnskov bliver Hugo fanget og bragt til stor­byen for at være eksklusivt kæledyr og TikTok-blikfang for en rigmands­datter. Rigmanden lugter penge i jungledyret som filmstjerne, men Hugo lader sig ikke sådan tæmme. Tag med hele familien og Hugo på rejse dybt ind i det grønne! I år med junglebar, junglesmovs og tegnekonkurrencer! Repremiere lørdag den 20. april kl. 15 (spiller til 12. maj)
Hugo er på trapperne

I denne landsdel kører danskerne for stærkt – og det koster liv

I denne landsdel kører danskerne for stærkt – og det koster liv
Når danskerne bliver spurgt om deres holdning til at køre 10 procent for stærkt på landevejen, er der alt efter geografi stor forskel på i hvor høj grad, at bilisterne finder det acceptabelt. I det jyske er accepten af for høj hastighed nemlig generelt større, end den er på øerne. For eksempel er andelen af midt- og vestjyder, som synes, at det er acceptabelt at køre lidt for stærkt, 43 procent større end blandt bilister fra Midt- og Vestsjælland.

Forpremiere på Hammarskjöld med besøg i Gentofte Kino

I 1961 har Dag Hammarskjöld et år tilbage i sin stilling som FN’s Generalsekretær. Efterfølgende skal han flytte til sit hus på Österlen og nyde den længe ventede frihed. Samtidig raser den kolde krig for fuld kraft, og brændpunktet er Congo. Dag Hammarskjöld påtager sig opgaven at formidle fred og enhed til landet. En umulig opgave ifølge mange. En selvmordsmission, ifølge andre.
Forpremiere på Hammarskjöld med besøg i Gentofte Kino

Familiestund med mad i mund

Familiestund med mad i mund
I en travl hverdag er det nogle gange svært at finde tid til bare at være sammen. Familiestund er derfor en mulighed for at gøre det sammen som familie. Her åbnes en stressfri zone i hverdagen, hvor børn og forældre og meget gerne bedsteforældre kan hygge sig sammen, få en fælles oplevelse, spise et måltid sammen. Tilmelding senest 14/4 på hjemmesiden, 30 kr. for spisende voksne.

Kom med til den Nationale Affaldsindsamling i Gentofte

Sidste år samlede de over 700 kg affald på kun 3 timer. Igen i år bruger de 3 timer på at give naturen og gadebilledet i Gentofte en forårsrengøring. De har gjort sig umage for at planlægge en hyggelig dag, hvor de sørger for, at du får det nødvendige indsamlingsudstyr, som gør indsamlingen både nem og hygiejnisk.
Kom med til den Nationale Affaldsindsamling i Gentofte

Forår i Pavillonen

Forår i Pavillonen
På årets Nationale Klimahandledag den 25. april, kan du besøge Pavillonen Charlottenlund og se deres haveprojekt Stationshaven fra 15:00 til 17:00

Besøg den store udstilling nu

Velkommen hjem fra påskeferien og glem ikke at besøge den store udstilling DANSKE NAIVISTER, hvor 38 kunstnere udstiller de dejligste malerier og skulpturer. Udstillingen slutter søndag den 21. april.
Besøg den store udstilling nu

Vidner søges til falsk politipatrulje

Vidner søges til falsk politipatrulje
En 51-årig mand fra Vestsjælland blev af en patrulje stoppet mandag eftermiddag på Kalundborgmotorvejen i Holbæk. Politiet havde kort forinden fået en anmeldelse fra føreren af en varebil, der på Kalundborgmotorvejen var blevet forsøgt stoppet af den falske politipatrulje efter en uenighed i trafikken. De foreløbige undersøgelser tyder på, at bilen kan have kørt med blåt blink på strækninger i hele Danmark. Vidner som har oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på tlf. 114.

RUNE BOSSE – BAGVED OVERFLADEN

Med en naturvidenskabelig og filosofisk undersøgende tilgang har Bosse skabt en lodret voksende kornmark, der rejser sig monumentalt i rummet. Installationen indbyder til, at man bevæger sig ind i konstruktionen, hvor man omkranses af kornvægge for dernæst at stå over for sårbart blottede rødder, der normalt befinder sig gemt under jordens overflade.
RUNE BOSSE – BAGVED OVERFLADEN

Cool Wave Clinic

Cool Wave Clinic
Som en af de eneste kosmetiske klinikker i Danmark tilbyder Cool Wave Clinic behandlinger med AWT (Acoustic Wave Treatment) – en slags shockwave – der giver enestående resultater i bl.a. anti age behandling, hvor rynker mindskes og huden boostes til selv at danne kollagen og derved genvinde smidighed – også på décolleté. Behandlingen mindsker også strækmærker og gør operationsar væsentligt smidigere og mindre synlige. Som en af de eneste behandlinger giver AWT også resultater ved behandling af cellulite.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet