Gentofte Logo

Trygheden og tilliden til politiet stiger i Nordsjælland

Det kan man læse i Justitsministeriets seneste Tryghedsundersøgelse, som netop er udkommet. I 2023 har 90 procent af borgerne i Nordsjælland angivet, at de grundlæggende føler sig trygge i deres nabolag.
Trygheden og tilliden til politiet stiger i Nordsjælland

Den årlige test af varslingskanalerne

Den årlige test af varslingskanalerne
S!RENEN testes for at sikre, at folk kender til systemet og er trygge ved det. De fysiske varslingssirener testes for at huske folk på, hvordan de lyder, og hvad de betyder. Test-advarsel sker første onsdag i maj 2024. Læs mere her.

GÅ MED I ERMELUNDEN

Så pak en lille rygsæk, med lidt vand og snacks, og find de gode sko frem til denne skønne tur. Undervejs på turen hører du om alle de batterier, kanonstillinger og dæmninger, I kommer til at gå forbi.
GÅ MED I ERMELUNDEN

Ny grøn kogebog til børn

Ny grøn kogebog til børn
Fire af i alt 69 opskrifter, man finder i den kogebog ”Mad, Ild og Fællesskab”, som Det Danske Spejderkorps netop har udgivet. Og som alle har det til fælles, at de er grønne og nemme at lave, når man er mange børn sammen. Bag bogen står Det Danske Spejderkorps, som har taget udgangspunkt i spejderbevægelsens mere end 100 år lange erfaring med at skabe børnefællesskaber i naturen.

Kvalitet og godt samarbejde

Leon Meyer har malet siden 1977 og har således oparbejdet kompetencerne til at kunne udføre alt slags malerarbejde. Han maler for både private og virksomheder i hele Gentofte Kommune og kører også gerne videre ud i det nordsjællandske og københavnske. Uanset om du skal have renoveret en gammel kommode eller et helt hus, kan du trygt ringe og få et godt tilbud. Malerfirmaet i Charlottenlund leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kvalitet og godt samarbejde

Hjælp andemor: Ællinger kan få svær start i lukkede gårde

Hjælp andemor: Ællinger kan få svær start i lukkede gårde
Besøger du søer rundt omkring det danske land i den kommende tid, kan du højst sandsynligt se de fineste, nye ællinger, der netop er blevet ført hen til vandområder af deres moder. Forinden er de blevet udklækket i en rede, som andemoderen har udvalgt med fokus på fred, ro og sikkerhed i forhold til rovdyr. Det kan være ved søer, parker eller andre grønne områder. Nogle ænder vælger dog også steder i byen, og her kan der opstå problemer for andefamilien.

Din side - til børn og unge

Hvis du har det dårligt eller er ked af det det meste af tiden, skal du ikke stå alene med det. Faktisk er det de voksne omkring dig, der har ansvaret for, at du har det godt. Men nogle gange har de voksne omkring dig svært ved at tale med dig eller sørge for, at du har det godt. Heldigvis er der nogle voksne i din kommune, som gerne vil hjælpe dig. Her kan du se, hvordan du hurtigt og nemt kan få fat i de voksne i din kommune.
Din side - til børn og unge

UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER FRA D. 1. MAJ

UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER FRA D. 1. MAJ
Interessen for Impressionismen og dens oversete kvinder er stor, og derfor har vi valgt at udvide museets åbningstider fra d. 1. maj til d. 20. maj, hvor udstillingen slutter.

Politirapporten fra 2024-04-15

En 60-årig kvindelig bilist fra Klampenborg skulle kl. 16.02 parkere på Strandvejen, hvilket mislykkedes da kvindens fod gled fra bremsen. Kvinden påkørte derfor en anden bil, som holdt parkeret. Den anden bil blev skubbet ind i en tredje bil, der som følge af uheldet blev skubbet videre ind i en butiksrude, som gik i stykker. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.
Politirapporten fra 2024-04-15

Tag med på forårstur

Tag med på forårstur
Begge dage starter forårsturen kl. 10.30 med busafgang fra Gentofte Rådhus, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund. Efter besøg på den valgte seværdighed returnerer I til Gentofte Rådhus, hvor I slutter med en let frokost i rådhushallen, inden vi ønsker tak for i dag og god tur hjem kl. 14.15. Tilmeldingen åbner i dag.

Skolestarthjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Skolestartshjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres uddannelsesforløb. Skolestartshjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.
Skolestarthjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Sammen kan vi skabe en ny festkultur på ungdomsuddannelserne

Sammen kan vi skabe en ny festkultur på ungdomsuddannelserne
Nye tal fra Trygfonden viser, at det faktisk er hele seks ud af ti unge, der mener, at det er svært at være en del af det sociale fællesskab på en ungdomsuddannelse, hvis man ikke drikker. Heldigvis har mange ungdomsuddannelser de senere år taget mere ansvar for at sikre en sundere og mere inkluderende alkoholkultur, men vi skal have flere med. For de unges skyld,” siger enhedschef Niels Sandø.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet