Gentofte Logo

Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

En ny evalueringsrapport viser så gode erfaringer, at Regionsrådet har besluttet at udbrede tilbuddet til børn og unge i hele regionen, oplyser Christoffer Buster Reinhardt (K) næstformand for regionsrådet og formand for Sundhedsudvalget.
Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

Nu springer vandet i Kunstparken

Nu springer vandet i Kunstparken
Water Pavilion Ordrupgaard er titlen, og værket henvender sig helt intuitivt til både børn og voksne som et nyt samlingssted for legende interaktion med kunsten.

Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke har mulighed for at komme til valgstedet på valgdagen, kan du ansøge om at brevstemme i eget hjem. Hvis du ønsker at brevstemme hjemme, skal du søge om det hos din kommune. Kommunen skal have din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2024 kl. 18. Den enkelte kommune må dog godt sætte en senere frist. Du kan få oplyst fristen hos din kommune.
Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Plan for fremtiden

Plan for fremtiden
På Gl. Holtegaard tror og håber de stadig på en løsning, der kan fremtidssikre den levende kunst i Rudersdal. Kunsthallen og barokhaven står i dag som et yderst velbesøgt kulturelt tilbud for borgerne fra både Rudersdal Kommune, Nordsjælland og resten af landet. Et tilbud som de på kunsthallen Gl. Holtegaard ønsker at videreføre efter Breda Fondens lukning. Kulturministeren har allerede rakt en hånd frem, men forudsætter lokal opbakning, hvis han skal gå ind i sagen.

OBS: AFLYST: Kunsten at træffe valg i livet

Bliv lidt klogere på kunsten at træffe valg og støt samtidig udsatte mennesker i dit lokalområde. Dit liv formes af to ting; Alt det du ikke selv er herre over og de VALG du træffer. På dette foredrag har de valgt at sætte fokus på den svære kunst at træffe valg i livet ud fra to perspektiver.
Kunsten at træffe valg i livet

Udskolingsforløb med fokus på fodbold

Udskolingsforløb med fokus på fodbold
Efter sommerferien igangsætter Maglegårdsskolen et nyt, treårigt udskolingsforløb for piger og drenge, der elsker fodbold og bevægelse, og som kunne have glæde af en anderledes tilgang til skoledagen. Kom til prøvedag den 21. maj kl. 9-13.

Rosé Terrasse-kassen

Du har nok allerede fundet dine shorts og de kortærmede overdele frem, og måske har du også fået tændt op i grillen. Det er netop nu, at rosésæsonen sparkes i gang, hvor aftenerne bliver tilbragt på terrassen fremfor i stuen. Klæd dig ordentligt på til foråret og sommeren med Holte Vinlager Gentoftes dugfriske smagekasse, som indeholder seks smagfulde og drikkeklare roséer, som blot venter på at blive knappet op på terrassen!
Rosé Terrasse-kassen

Kom med til Aktiv Sommer

Kom med til Aktiv Sommer
Aktiv Sommer foregår i uge 27, 28 og 32 og er for alle børn og unge der går i skole eller bor i Gentofte Kommune. Der er aktiviteter som Capoeira, ridning, basket, gymnastik, spejder, volleyball og meget mere. Tilmelding til de forskellige aktiviteter foregår elektronisk via links i programmet. Der er åbent for tilmelding fra tirsdag den 14. maj kl. 17.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet