Gentofte Logo

Hillerødmotorvejen skal have ny asfalt ved Værløse

Trafikanter på Hillerødmotorvejen ved Værløse må for en kort stund vænne sig til, at der bliver udført vejarbejde på deres strækning. Det er det 3,1 kilometer lange stykke mellem Fiskebækbroen og broen over Kollekollevej ved Værløse, der skal have ny asfalt, da den nuværende belægning er nedslidt og trænger til at blive udskiftet. Der skal lægges ny asfalt på det ”lette” spor og på frakørselsrampe 8. Arbejdet bliver udført i aften- og nattetimerne i perioden onsdag 29. maj og frem til lørdag 8. juni.
Hillerødmotorvejen skal have ny asfalt ved Værløse

Masser af kunst i en krisetid på Gl. Holtegaard

Masser af kunst i en krisetid på Gl. Holtegaard
På fredag åbner de ikke bare én, men tre store kunstoplevelser på Gl. Holtegaard, når de indbyder jer til åbning af den internationalt anerkendte danske billedkunstner Nina Beiers omfattende nye stedspecifikke værk Ø i barokhaven samt udstillingen Du bliver selv gammel - to solopræsentationer af den prisbelønnede og højaktuelle danske billedkunstner Kirsten Christensen og den svenske billedkunstner Linnéa Sjöberg indenfor i udstillingsbygningen. Alt dette er udelukkende blevet til med den utrolige imødekommenhed og velvilje, de har mødt fra både kunstnerne, samarbejdspartnere og deres kollegaer på landets kunstinstitutioner.

Spærring i krydset mellem Lyngbygårdsvej og Lundtoftegårdsvej

Arbejdet forventes at starte fredag den 31. maj 2024, og varer forventeligt til midten af juli 2024. Støj- og vibrationsgener kan forventes i hverdagene mellem kl. 07 og kl. 18 samt lørdage mellem kl. 07 og kl. 14. I perioden, arbejdet står på, bliver trafikken på Lundtoftegårdsvej mod Lyngbygårdsvej spærret og trafikken føres via omkørselsveje.
Spærring i krydset mellem Lyngbygårdsvej og Lundtoftegårdsvej

Hollywoodstjerne besøger Gentofte Kino!

Hollywoodstjerne besøger Gentofte Kino!
De ruller den røde løber ud mandag den 10. juni, hvor de får besøg af Viggo Mortensen i Gentofte Kino! Han vil introducere sin nye film Til verdens ende, hvor han både spiller hovedrollen, har skrevet manus og instrueret. Det bliver en helt særlig aften i biografen med stjernestøv og bobler inkluderet i billetprisen!

Et sammenhængende busnet til Letbanen er på plads

Hovedstadsområdet får snart glæde af en ny letbane langs Ring 3, og med den opstår nye behov for at rejse ud og hjem med kollektiv transport. For at sikre en god, koordineret sammenhæng til letbanen og for at imødekomme lokale behov, er der besluttet en række tilpasninger af busnettet i tæt samarbejde mellem Movia og Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herlev, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre og Vallensbæk Kommuner samt Region Hovedstaden og Region Sjælland. Tilpasningen af busnettet går under titlen Nyt Ringnet.
Et sammenhængende busnet til Letbanen er på plads

European Fortress Day 2024

European Fortress Day 2024
Tag hele familien med til en hyggelig dag fyldt med Danmarkshistorie, hvor I kan komme på familierundvisning i kanontårnet og prøve de interaktive udstillinger. Planlæg jeres tur til fortet her.

Kommunerne kan spare over 5,6 milliarder kroner på ledelse og administration

Kommunerne og regionerne skal spare 3 mia. kr. på administration ifølge regeringsgrundlaget. Det er udgangspunktet, når KL og regeringen nu er i gang med at forhandle rammerne for kommunernes økonomi i 2025. En ny analyse fra CEPOS viser, hvor meget kommunerne kan spare på de såkaldte ’kolde hænder’, ved at lade sig inspirere af hinanden. ”Vores analyse viser, at regeringens målsætning om at spare 3 mia. kr. på ’kolde hænder’ ikke bare er realistisk, men faktisk forholdsvis konservativ. Der er nemlig plads til en langt mere ambitiøs målsætning,” siger Karsten Bo Larsen, forskningschef i CEPOS.
Kommunerne kan spare over 5,6 milliarder kroner på ledelse og administration

Indvielse af Tal Rs Skulpturhave på Kulturskolerne

Indvielse af Tal Rs Skulpturhave på Kulturskolerne
Alle er velkomne til indvielse af Skulpturhaven den 31. maj kl. 15-17 på Kulturskolerne. Elever fra Gentofte Musikskole, Dramaskolen, Billedskolen og Forfatterskolen optræder og viser værker inspireret af den nye have.

Rekordmange hjortepåkørsler skyldes muligvis større opmærksomhed

Hjortepåkørsler er noget af det, der fylder allermest hos Dyrenes Beskyttelse Vagtcentral, og 2024 ser desværre ikke ud til at være nogen undtagelse. Årets første fire måneder har givet hele 3229 hjortepåkørsler på landsplan, hvilket er det højeste antal for denne periode, siden organisationen begyndte at registrere hændelserne. Det høje tal medfører dog ikke nødvendigvis en løftet pegefinger om, at bilister er blevet mere hensynsløse i deres kørsel.
Rekordmange hjortepåkørsler skyldes muligvis større opmærksomhed

Sådan undgår du at blive syg af grillmad

Sådan undgår du at blive syg af grillmad
Hver sommer bliver mange hundrede forbrugere syge, fordi de sjusker med hygiejnen ved grillen. Især de unge har ikke helt styr på hygiejnen, når de griller i parken, ved stranden eller på festivaller - sandsynligvis fordi mange glemmer de helt basale hygiejneråd og bøffer i det, når de håndterer råt kød over grillens gløder. Læs de tre gode grillråd her.

Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget

Hvis du flytter inden for kommunen efter fredag den 24. maj 2024, skal du stemme på dit hidtidige afstemningssted. Det betyder, at du på valgdagen skal møde personligt op på valgstedet for din hidtidige bopæl. Det er også det valgsted, der vil stå på dit valgkort. Du kan også vælge at brevstemme i stedet for at stemme på valgdagen, men så skal du være opmærksom på, at brevstemmeafgivning slutter torsdag den 6. juni 2024.
Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget

Vi ved det bare 

Vi ved det bare 
Siden 2012 har ZTRONG tilbudt ledere at blive certificeret protreptiker, Ole Fogh Kirkeby er deres faste censor.
De er specialiseret i at gøre uddannelsen praksisnær - så du direkte kan bruge det du lærer i din praksis.
De holder GRATIS online informationsmøder for alle interesserede i Gentofte. 
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet