Gentofte Logo

Sommerens Smagekasse

Holte Vinlager Holte har glædet sig til at præsentere deres spritnye smagekasse, som indeholder seks udsøgte sommervine, der hver især egner sig til sommerens mange glæder. Uanset om du planlægger en picnic i parken, en hyggelig grillaften på terrassen eller en festlig sammenkomst med venner og familie, vil denne smagekasse bringe en ekstra gnist af elegance og smag til dine sommeroplevelser!
Sommerens Smagekasse

Godt kram, super service

Godt kram, super service
Forretningen har specialiseret sig i isenkram. De er autoriseret forhandler af STIHL, som producerer kvalitetsmaskiner til haven, så søger du en motorsav eller en plæneklipper, er du kommet det rigtige sted hen. Dette gælder også, hvis du foretrækker, at plænen bliver klippet helt automatisk. Ordrup Værkstøjmagasin fører de eftertragtede intelligente robotplæneklippere og kan vejlede i den optimale brug af dem. De kan også afhente og opbevare din robotplæneklipper i vinterhalvåret.

Bazardag

Start dagen med fællessang kl. 10 med Det Danske Børnekor, og prøv de mange aktiviteter: Tag på tårntur, deltag i kagekonkurrence eller amerikansk lotteri, nyd musik, danseopvisning og -workshop med Bech Ballet Akademi, sang ved Gentofte Børnehave, spændende boder med bl.a. Lokalhistorisk Forening, leg med De Grønne Pigespejdere og meget mere. Der er boder med mad og dagen afsluttes med koncert i kirken kl. 14.00-15.00 med det klassiske kor Laetitia Musica.
Bazardag

Musik i Gentofte 2024

Musik i Gentofte 2024
11 timers hitparade fra to scener og bredt udvalg af mad og drikke, bare 200 meters gang fra nærmeste S-tog station. Det sker den 27 juli 2024. Pladsen åbner kl. 11.

Forstyr ikke-funktion ukendt for mange bilister

Politiet uddelte sidste år knap 19.000 klip (se tal pr. politikreds længere nede) til bilister, der brugte deres telefon eller andet håndholdt teleudstyr, mens de kørte i trafikken. Det er både dyrt og risikabelt, når man fjerner en hånd fra rattet for at fiske mobilen frem og taste på den. Og hvis man har svært ved at lade mobilen være, så kan man hjælpe sig selv på en enkel måde. Fx ved at slå "Forstyr ikke - jeg kører bil"-funktionen til på sin mobil, så man ikke bliver forstyrret på køreturen.
Forstyr ikke-funktion ukendt for mange bilister

Politirapporten fra 2024-05-21

Politirapporten fra 2024-05-21
Mellem onsdag aften og torsdag morgen er et større antal biler på flere villaveje i Hellerup blevet ramt af hærværk. En eller flere ukendte gerningspersoner har lukket luften ud af bilernes dæk for at gøre opmærksom på klimakonsekvenserne af bilkørsel. Nordsjællands Politi efterforsker sagerne.

NY UDSTILLING MED AI WEIWEI. WATER LILIES

En af samtidskunstens allerstørste stjerner, den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei, rykker ind på Ordrupgaard med totalinstallationen Water Lilies #1, der med 650.000 LEGO-klodser og en imponerende længde på 15 meter genfortolker et af kunsthistoriens mest ikoniske motiver, nemlig Claude Monets underskønne åkander. I Ai Weiweis version danner plastikklodsernes kantede former et pixeleret udtryk, som skaber associationer til den digitale verden.
NY UDSTILLING MED AI WEIWEI. WATER LILIES

Eksamensangst

Eksamensangst
Har du eksamen i den nærmeste fremtid? Begynder du allerede nu at mærke presset og angsten komme snigende bare ved tanken?  Eksamensangst kan for mange være en voldsom oplevelse. For nogen så voldsom, at de føler sig syge og måske ikke kan tage af sted til eksamen. For andre går klappen ned, og de føler, at de glemmer alt, og det er en højst ubehagelig oplevelse. Måske har du brug for at lægge en dæmper på nerverne og kunne bevare roen og overblikket?

Er du klar til 'Kultur & festdage'

Fra den 6. til den 9. juni myldrer det med alt fra koncerter, sommerballet, teaterforestillinger, cykelløb, familiefestival og meget, meget mere. Programmet er klar, så nu kan du planlægge dine dage.
Er du klar til 'Kultur & festdage'
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet