Gentofte Logo

Sommervin i alle farver

Sommeren indbyder dog ikke kun til luftighed og friskhed. Når først bøfferne steger på grillen, får du nemlig brug for en kraftig rødvin, som kan smelte sammen med den røgede kødfuldhed. Solen er på vej – men lad vinene komme den i forkøbet!
Sommervin i alle farver

Friluftsrådet uddeler 13,4 mio. kr. til 170 projekter

Friluftsrådet uddeler 13,4 mio. kr. til 170 projekter
Friluftsrådet har med Udlodningsmidler til Friluftsliv uddelt 13,4 mio. kr. til 170 projekter over hele landet. Projekterne skal forbedre de fysiske rammer for friluftsliv, skabe bedre muligheder for friluftsliv for børn og unge og udvikle mulighederne for vandfriluftsliv. Der er mange gode initiativer blandt de 34 projekter, der har fået tilskud i Region Hovedstaden.

Viljen til sejr - introduceret af Lars Werge

Bestyrelsesformand i Dansk Atletik, journalist og forfatter Lars Werge, vil inden visningen fortælle om de forskellige perspektiver, filmen blev optaget under. Den omhandler OL 1924 i Paris, men filmen er optaget og udkom på et tidspunkt, da sporten for længst havde mistet sin uskyld. Lars Werge har været journalist i 30 år og har dækket OL seks gange, lige som han har skrevet en meget rost bog om den olympiske bevægelses historie.
Viljen til sejr - introduceret af Lars Werge

Politirapporten fra 2024-06-10

Politirapporten fra 2024-06-10
En 24-årig mandelig motorcyklist fra Frederiksberg kørte kl. 10.376 sydgående ad Motorring 3 i 2. vognbane, hvor han overhalede en 19-årig kvindelig bilist fra Smørumnedre, som ligeledes kørte sydgående i 2. vognbane. Motorcyklisten påkørte bilisten bagfra under overhalingen, og påkørte således bilistens venstre bagerste hjørne. Motorcyklisten mistede herredømmet over sin motorcykel, og væltede ud i 3. vognbane. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Motorcyklisten blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

MitID får ekstra antisvindel-mekanisme

”I MitID partnerskabet har vi konstant fokus på, hvordan vi kan opretholde og forbedre sikkerheden i MitID. I den forbindelse er det vigtigt hele tiden at være opmærksom på ændringer i trusselsbilledet og potentielle nye risici. Her har vi blandt andet haft en god dialog med dygtige eksperter og forskere fra IT-Universitetet om svindelmuligheder og forbedringspotentialer i MitIDs sikkerhed. Vi er taknemmelige for de gode input, vi har fået undervejs og glæder os over, at vi nu kan styrke sikkerheden yderligere ved indførslen af et integritetstjek af MitID. MitiD-brugere skal til hver en tid kunne føle sig trygge ved at installere og anvende MitID appen,” siger vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.
MitID får ekstra antisvindel-mekanisme

Verdens Kvinder i Gentofte

Verdens Kvinder i Gentofte
Der er legerum og ungerum i huset. Til kvindeaften er der musik, dans og samtale om forskellige emner relateret til integration og samfundet i Danmark. Der serveres kaffe/the, smørrebrød, snacks og frugt. De håber at se mange kvinder!

Hjælp fugleunger og pindsvin: Vent med at klippe din hæk

Hvornår er det nu, man skal beskære hække og buske? Ofte har debatten gået på, om man skal gøre det før eller efter Sankthans. Men vil du ikke risikere at ødelægge hjemmet for fuglefamilier, så bør du vente til senere på sommeren. Dyrenes Beskyttelse har de seneste uger modtaget opkald fra flere haveejere, der har fået blottet en fuglerede med deres hækkeklipning.
Hjælp fugleunger og pindsvin: Vent med at klippe din hæk

Flyskræk

Flyskræk
Er du virkelig nervøs eller måske direkte skrækslagen ved tanken om at skulle flyve, og går du i panik, når flyet letter, eller hvis der opstår selv den mindste turbulens?

Flying Superkids i Charlottenlund

Flying Superkids er et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo. Den to timers lange forestilling indeholder alt fra hulahopringe til breakdance, vilde balanceevner til trippel-saltoer.
Flying Superkids i Charlottenlund
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet