Gentofte Logo

Forfriskende mousserende Sparkling Tea

Sparkling Tea er en økologisk mousserende drik, fremstillet af en blanding af økologiske teer af høj kvalitet, fra de delikate hvide teer til de mere intense og fyldige sorte teer. Dertil er tilsat druesaft. Det er en drik, der hører sig til ved enhver gourmet- eller festlig sammenkomst – eller et magisk øjeblik. Du finder dem i Chayas butikker eller i deres onlineshop.
Forfriskende mousserende Sparkling Tea

Sommerferie på Garderhøjfortet

Det største fort i Københavns Landbefæstning er Garderhøjfortet. Det ligger lige ved siden af Jægersborg station og er et oplagt valg til en sommerferieaktivitet, for det er et besøg værd i al slags vejr. Man kan opleve spændende historie, flot arkitektur og aktiviteter for alle aldre. Fortet er blevet gennem-renoveret og er dejlig lunt og tørt. Inde i fortet kan man opleve de autentiske kanontårne og interaktive udstillinger, så man kan prøve soldaterlivet under 1. verdenskrig på egen krop.
Sommerferie på Garderhøjfortet

Giv dit hus et sikkerheds-tjek, før du tager afsted på sommerferie

Giv dit hus et sikkerheds-tjek, før du tager afsted på sommerferie
Når klokken på fredag ringer ud til skolernes sommerferie, starter ferie-højsæsonen for rigtig mange borgere. Men desværre er sommerferien også højsæson for indbrudstyve. F¨gode råd til forebyggelse af indbrud lige her.

God sommer!

Sommeren er også perfekt til at læse en masse bøger, og dem har bibliotekerne klar. For ungerne er der ekstra mange sjove grunde til at læse i ferien. Find inspiration til det hele her i nyhedsbrevet, hvor du også får tips til sensommeren og bliver klædt på til Sankt Hans.
God sommer!

OSCAR-VINDENDE DRAMA I BIOGRAFEN!

OSCAR-VINDENDE  DRAMA I BIOGRAFEN!
Sport og biograf er ikke to ting, der almindeligvis går hånd i hånd! Det er som kendt sværere at lokke publikum i biografen, når der er store sportsevents på de små skærme. På mandag den 24. juni hiver vi dog sportens verden med ind i biografen til en sjælden visning af den olympiske storfilm Viljen til sejr!

Sommerferien på Experimentarium

På en almindelig omskiftelig sommerdag er det naturligvis oplagt både at nyde den spektakulære tagterrasse og gå på opdagelse på tværs af Experimentariums tre indendørs etager fyldt med sjov videnskab for hele familien. Få et overblik her.
Sommerferien på Experimentarium

5 grøntsager du ikke vidste bliver super lækre på grillen

5 grøntsager du ikke vidste bliver super lækre på grillen
Majskolber er langt fra det eneste grønne, der passer til grillen. Dyrenes Beskyttelse har fundet fire grøntsager og en enkelt frugt, du bør prøve at smide på risten.

Dansk Erhverv maner til ro efter anbefalinger om hjemmeberedskab: Kan klares i de daglige indkøb

”Vi har noteret os myndighedernes anbefalinger vedrørende de danske husstandes hjemmeberedskab. I den forbindelse vil vi gerne understrege, at man i ro og mag under sine daglige indkøb kan købe de enkelte fornødenheder og basale varer, som myndighederne anbefaler, at man har i hjemmet,” siger branchedirektør for Handel i Dansk Erhverv, Lotte Engbæk Larsen: ”Butikkerne har masser af varer på hylderne, så man kan med fordel fortsætte sine daglige rutiner og indkøbsvaner. I den kommende periode kan man så købe en ekstra pakke batterier, noget langtidsholdbart mad, eller hvad anbefalingerne fordrer. Der er langt hen ad vejen tale om basisvarer, som danskerne har i forvejen.”
Dansk Erhverv maner til ro efter anbefalinger om hjemmeberedskab: Kan klares i de daglige indkøb

Årets første tilfælde af TBE i Danmark

Årets første tilfælde af TBE i Danmark
Den flåtoverførte TBE-virus har forårsaget årets første danske tilfælde af centraleuropæisk hjernebetændelse. En person blev smittet i maj og er bosat i Nordsjælland, hvor der har været en stigning i både antal smittede og en større geografisk udbredelse de seneste år. Udover det kendte risikoområde i Tisvilde Hegn og omegn vurderer SSI, at der også kan være en vis smitterisiko i flere andre nordsjællandske skove.

Ny podcast: Gentofte udforsker fleksible arbejdsrammer

Hver episode varer 9-11 minutter og giver inspiration og konkrete redskaber til at afprøve nye måder at arbejde på. Lyt til "Gentofte udforsker fleksible arbejdsrammer" og bliv inspireret til at skabe en mere fleksibel og attraktiv arbejdsplads.
Ny podcast: Gentofte udforsker fleksible arbejdsrammer

Cyklister: Så mange bruger mobilen i kryds

Cyklister: Så mange bruger mobilen i kryds
Der er stadig alt for mange cyklister, som bliver dræbt eller kommer alvorligt til skade i trafikken, og krydsulykker er den ulykkestype, hvor det oftest går galt. Uopmærksomhed og manglende orientering er de hyppigste årsager til, at ulykkerne sker, så der er et stort potentiale for at reducere antallet af ulykker, hvis alle kigger sig lidt bedre for. Selvom det er cyklisterne, der typisk kommer værst til skade, hvis de bliver involveret i en ulykke med en anden trafikant, er der for mange cyklister, som svarer, at de er cyklet igennem et kryds, imens de brugte håndholdt mobil.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet