Gentofte Logo

Region H taskforce skal rådgive bygherrer om cirkulært byggeri

​I byggebranchen er der stor interesse for at genbruge og genanvende mere, men der mangler viden på området. Derfor har Region Hovedstaden nu afsat penge til et program, der skal tilbyde bygherrer vejledning i cirkulært byggeri.
Region H taskforce skal rådgive bygherrer om cirkulært byggeri

Styrket fokus på tryghed ved Hellerup Station

Styrket fokus på tryghed ved Hellerup Station
I løbet af sommeren sørger DSB for at forbedre belysningen på cykelparkeringen ved Hellerup Station, og flere andre muligheder, herunder kameraovervågning, er under overvejelse. Samtidig har Gentofte Kommune bedt politiet om at overveje muligheden for at etablere kameraovervågning på og ved Hellerup Station. For selvom Nordsjællands Politi får ganske få anmeldelser om episoder i området og anser området for at være trygt at færdes i, så har der i den senere tid været flere borgere, der har haft ubehagelige oplevelser og har følt sig utrygge. Derfor er både lokale politi og kommunens gadeteam hyppigt til stede i området og arbejder med forebyggelse og tryghed.

Sommerferieaktiviteter på Garderhøjfortet

Kom til sommerferie på Garderhøjfortet og få brændt lidt krudt af, samtidig med at familien får en hyggelig og lærerig dag! I hele sommerferien kan du komme forbi og være med i den store gådejagt rundt omkring på fortet. Her skal du finde frem til de rigtige koder for at opklare mysteriet. Du kan også komme på legetøjs-skattejagt, prøve de interaktive udstillinger og træne som en soldat.
Sommerferieaktiviteter på Garderhøjfortet

Kom sikkert på ferie – og hjem igen

Kom sikkert på ferie – og hjem igen
Det er vigtigt at have fokus på de gode trafikvaner, når vi er på ferie - også selv om det er i et land, hvor det er normalt at køre uden sele eller uden hjelm. For selv om det nok er de færreste, der tænker over trafikken på feriedestinationen, så er der en god grund til at gøre det. Risikoen for at ende i en trafikulykke er nemlig markant højere end i de fleste andre lande i forhold til Danmark.

Musik i Gentofte 2024

Forvent en moderne byfest med musik fra to scener og et program der favner bredt. Et godt og varrieret udvalg af mad og drikke - alt sammen i de smukke, grønne omgivelser midt i Gentofte. Det sker den 27 juli 2024.
Musik i Gentofte 2024

CATCHING RAINBOWS: Ny soloudstilling med værker af FREDERIK LINDSKOV

CATCHING RAINBOWS: Ny soloudstilling med værker af  FREDERIK LINDSKOV
Fernisering lørdag den 6. juli kl 11-15 hvor kunstneren vil være til stede. Til denne fernisering byder galleriet på krebsehaler med grønt og dressing pyntet med rogn og dertil kølig rosé. Udstillingen slutter søndag den 28. juli

4 slags Pinot Noir

Med astronomiske høje priser, kan de store vine fra Bourgogne være helt ude af rækkevidde for mange. Heldigvis dyrkes druen over hele verden, hvor mange af vinlandene konkurrer heftigt med storheden fra Bourgogne. Få Pinot Noir-stemningen hjem i stuen i dag helt uden at spendere hele din formue! Holte Vinlager Gentofte står klar med gode tilbud.
4 slags Pinot Noir

100 foreninger får tilskud til at styrke friluftslivet

100 foreninger får tilskud til at styrke friluftslivet
Friluftsrådet har uddelt i alt 2,9 mio. kr. fra Lokalforeningspuljen til foreninger i 57 kommuner. Herunder flere foreninger i Gentofte.

SOMMER PÅ ORDRUPGAARD

Foruden de aktuelle udstillinger med verdensstjernen, Ai Weiwei, og "rising star" Rune Bosse, har de arrangeret guidede omvisninger og LEGO-workshops. I kunstparken inviterer værker af førende samtidskunstnere til legende interaktion under åben himmel. Husk også at besøge Finn Juhls ikoniske hus samt de faste samlinger med mesterværker af bl.a. franske Paul Cézanne og danske Vilhelm Hammershøi.
SOMMER PÅ ORDRUPGAARD

Verdensballetten på Sølyst

Verdensballetten på Sølyst
I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere. Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten. Skynd dig at få købt billetten.

Politirapporten fra 2024-06-21

En 91-årig mand fra Jægersborg Alle blev mandag mistænksom, da han fik en mystisk opkald fra en person, der sagde, at han ringede fra en bank. Den 91-årige oplyste, at manden fra banken havde spurgt ham, om han var ved at overføre penge til en konto i Spanien, hvilket han havde benægtet. Videre var han blevet spurgt, om han sad med sit kreditkort i hånden. Har blev den 91-årige for alvor mistænksom, hvorfor han havde meddelt manden fra banken, at han ville gå ned i banken, hvor de så kunne se hinanden i øjnene. Det fik manden, "fra banken", til at afbryde samtalen.
Politirapporten fra 2024-06-21

Billetsalget er startet

Billetsalget er startet
Holte Vinlager er glade for at kunne meddele, at billetsalget til dette års vinfestival nu er startet! Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse fyldt med exceptionelle vine, mulighed for at smage kulinariske lækkerier – og selvfølgelig opleve den enestående stemning. Alt vil være som det plejer – og så alligevel ikke helt. Grundet den tragiske brand på Børsen i år, som de ellers har holdt vinfestivalen på siden 1993, skifter de for første gang lokaler.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet