Gentofte Logo

3 prisvenlige fund

Vine behøver ikke altid at koste en formue. Hvis man ved, hvor man skal lede, så kan man lave nogle fantastiske vinkøb; og her hjælper det at kigge efter de sydlige regioner, hvor klimaet giver en mere pålidelig høst. Varme og tørre klimaer gør arbejdet lettere for vinmageren, da der ikke er samme risiko for råd og frost, som i marginale og fugtige regioner.
3 prisvenlige fund

Gitte Peters Naturspejlinger Fernisering nu på lørdag 11 til 15

Gitte Peters  Naturspejlinger  Fernisering nu på lørdag 11 til 15
Velkommen til udstillingen NATURSPEJLINGER med de mest vidunderlige malerier af GITTE PETERS

Forår og sommervibes

Så er der under 2 måneder til at sæsonen bliver skudt i gang. Glamping er en fed oplevelse til selv de helt små. “Mor næste gang vi er her, skal det være i 2 dage!” Sagde en af vores 4-årige gæster.
Forår og sommervibes

Nyheder fra Nancke Jagtliv

Nyheder fra Nancke Jagtliv
Schoffel: Takket være Schoffels specielle premium fleece får du en varm vest uanset, hvordan vejret er. Det er kun et spørgsmål, om du har kun skjorte eller skjorte og trøje på under vesten. Der er to lommer med lynlås, og en lynlås specielt til at fastgøre vesten til en af Schoffels jagt frakker, som vi selvfølgelig også har på lager.

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte Kommune i tidsrummet 2023-02-20 til 2023-02-28

En 21-årig mand fra Brøndby Strand blev mandag kl. 20.15 stoppet på Strandvejen i Hellerup. Manden var påvirket af euforiserende stoffer og kørte desuden mens han var frakendt førerretten, hvorfor han blev anholdt og kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.
Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte Kommune i tidsrummet 2023-02-20 til 2023-02-28

Foredrag i Byens Hus den 19.04.23

Foredrag i Byens Hus den 19.04.23
Hvorfor vil forskere have os til at spise mere plantebaseret? Det og meget mere kan du blive klogere på til forfatter, sygeplejerske og ernæringsekspert Stig Ladefoged, også kendt som Den Plantebaserede Sygeplejerskes foredrag i Byens Hus. Omdrejningspunktet for foredraget er lige netop, hvad klima- og sundhedsgevinsterne er ved en mere plantebaseret kost.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet