Gentofte Logo

PÅSKE PÅ ORDRUPGAARD

I påsken kan du opleve hele to anmelderroste udstillinger. Eller du kan tage børnene med på en sjov påskejagt i parken, hvor værkerne netop er genåbnet for sæsonen. Finn Juhls Hus holder ekstraordinært åbent i alle påskehelligdagene.
PÅSKE PÅ ORDRUPGAARD

Kom og fejr påsken med os

Kom og fejr påsken med os
Kom og fejr påsken og dyk ned i vores grundfortællingSelvom mange nok tænker på julen, når vi taler om de vigtigste højtider, så er det faktisk påsken, som er den største kristne højtid.Det er her, at vi får historien om Jesu sidste dage - en historie, der udgør en grundfortælling i vores kultur.

Besøg i Cisternerne i Søndermarken

Den 18. april kl. 16.30 går Gentofte Kunstvenner under jorden i Cisternerne i Søndermarken, hvor vi har arrangeret omvisning i den nye udstilling KIMSOOJA / WEAVING THE LIGHT.
Besøg i Cisternerne i Søndermarken

Påskejagten er i gang!

Påskejagten er i gang!
Solen lader vente på sig, men trods det, så står påsken for døren! Vi håber påsken byder på lidt mere varme, så du kan få solstråler i ansigtet, frakken af kroppen og vin i koppen – hvis du altså drikker som en ægte italiener! Jagten på de gode påskevine er i gang, og vi foreslår, at der skal trækkes italienske vine op her i påsken.

Hovedstadsområdets drikkevand lever allerede op til nye PFAS-krav

Miljøministeren slog for nylig fast, at drikkevandet skal testes for yderligere10 PFAS-stoffer. I hovedstadsområdet kan alle HOFORs kunder dog fortsat trygt åbne for hanen - HOFOR har nemlig allerede testet vandet for de nye stoffer, og drikkevandet lever op til de nye krav. Drik trygt vand fra hanen i hovedstadsområdet - det er allerede testet, at kvaliteten lever op til nye danske krav på vej.
Hovedstadsområdets drikkevand lever allerede op til nye PFAS-krav

Det sker i april Gentofte Kirke

Det sker i april Gentofte Kirke
Det sker i kirken i april Påsken i Gentofte Kirke Palmesøndag 2. april kl. 10.30ved Adam Garff og deltagelse af Det Danske Juniorkor Skærtorsdag 6. april kl. 17.00ved Dorte Ø. Christensen. Gudstjeneste og middag. Pris 75 kr. tilmelding på gentofte.sogn@km.dk senest 30. marts Langfredag7. april kl. 10.30 ved Dorte Ø. Christensen Påskedag9. april kl. 10.30 ved Adam Garff 2. påskedag 10. april kl. 10.30 …

Velkommen til ny restaurant på Skovshoved Hotel

Vi er meget glade for at byde velkommen til vores nye restauratører, makkerparret Casper J. Johansen og Stina Øksenhøj Madsen, der flyttede ind i de smukke og nyindrettede lokaler den 14. marts. Casper og Stina har mange års erfaring fra den danske restaurantscene. Og det kan du som gæst få stor glæde af, når du besøger Restaurant Skovshoved.
Velkommen til ny restaurant på Skovshoved Hotel
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet