Gentofte Logo

Politirapporten fra 17.04.2023

Færdselsuheld, Gentofte.
En 23-årig kvinde fra Frederikssund kørte kl. 13.24 i sin bil i nordgående retning på Helsingørmotorvejen ved Gentofte, hvor hun påkørte en varebil bagfra. Varebilen blev ført af en 48-årig mand fra Skovlunde, som også kørte i nordgående retning på Helsingørmotorvejen.
Politirapporten fra 17.04.2023

Fernisering hos Galerie Knud Grothe

Fernisering hos Galerie Knud Grothe
Galeri Knud Grothe i Charlottenlund byder velkommen til endnu en fejende flot udstilling, "Kvinder der maler kvinder og blomster". Udstillingen byder på vidunderlige malerier af Cecilie Westh, Adriana Vera, Molise, Marisha Gulmann, Christine Foss, Helle Louise Kirkegaard, Beth Mohr, Jeanette Elmelund, Terese Andersen, Gitte Degnemark, Gerda Nietzer, Ginny Page, Lene Astrup, Elsine Hoff, Susanne Krage, Eva Boström og Ina Rødtness samt ikke mindst smukke skulpturer af Rikke Stiig og Karen Brinck.

Der holdes fernisering lørdag den 13. maj kl. 11.00-15.00, og kunstnerne vil være til stede!

Danmarks bedste komikere i Bellevue Teatret

Jan Gintberg har samlet et stærkt hold komikere til en hylende skæg aften i Bellevue Teatret. Indtil videre har gode folk som Rune Klan, Geo, Carsten Eskelund, Huxi Bach, Lars Hjortshøj og Heino Hansen givet tilsagn til at bidrage med aftenens underholdning. Alle kunstnere optræder gratis på aftenen, så der skal tages forbehold for mindre ændringer af sammensætningen af holdet. 
Danmarks bedste komikere i Bellevue Teatret

Lillebror Lotteriets søger lokale sælgere!

Lillebror Lotteriets søger lokale sælgere!
Det velgørende Lillebror Lotteri 2023 er på gaden - også i Gentofte kommune! Derfor opfordres alle, der kunne tænke sig at hjælpe med salget af lodder, til at melde sig som lokale sælgere, ligesom de tusindvis af børn og unge fra hele landet, der allerede nu er i gang med at sælge de velkendte Lillebror-lodder for at sikre ekstra penge til deres forening eller klasse.

Aflysning!

Gentofte Kino oplyser, at man grundet tekniske udfordringer desværre er nødt til at aflyse visningen af Camino med besøg torsdag den 11. maj 2023. I den forbindelse skriver Gentofte Kino:

"Det er vi utroligt kede af at skulle meddele og vi håber vi kan vende tilbage med en ny dato på et senere tidspunkt. Alle købte billetter bliver refunderet. Vi håber selvfølgelig på at se jer til andre gode filmoplevelser i biografen i mellemtiden!"
Aflysning!

Får du Byportalens nyhedsbrev?

Får du Byportalens nyhedsbrev?
Byportalen sender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen med en række spændende lokale nyheder fra vores partnere i Gentofte. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du blive det her.

GRATIS Begynder Reformer Pilates 14. maj 2023

"Det er første gang vi tilbyder Begynder Reformer en aften. Håber mange kan få tidspunktet til at passe! Da holdet er gratis for nybegyndere, skal du blot registrere dig i vores kundesystem (via app eller hjemmeside), og booke dig på holdet."
GRATIS Begynder Reformer Pilates 14. maj 2023
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet