Gentofte Logo

Politirapporten

En 20-årig mand fra Snekkersten fik mellem klokken 03 og 04 stjålet sin mobiltelefon, da han var faldet i søvn på kystbanetogets strækning mellem Nørreport og Klampenborg. Manden havde haft mobiltelefonen i sin hånd, men da han faldt i søvn så en tyv sit snit til at stjæle den. Tyveriet blev anmeldt søndag formiddag klokken 10.39.
Politirapporten

Brug for en at tale med?

Brug for en at tale med?
Det forlyder, at flere og flere unge msitrives, men det står ikke helt klart, hvad man egentlig gør for at hjælpe og støtte de mange unge, der enten har det rigtig skidt, eller som bare ikke har det rigtig godt. Nogle unge har problemer med at få venner, mens andre oplever et pres for at være mere sociale, end de er og har lyst til at være. Nogle trives ikke derhjemme. Nogle bliver mobbet. Og nogle er ensomme. Andre har...

Ny dato for "Camino"

Tidligere i maj måtte Gentofte Kino desværre aflyse særvisningen af den vidunderlige film "Camino". Nu er der dog fundet en ny dato for visning inkl. besøg af filmens instruktør, Birgitte Stærmose, der fra scenen vil introducere filmen i en samtale med biografens direktør. Der følger i øvrigt også en Kronenburg 1664 øl eller kildevand med i købet.

Den nye dato er: Onsdag den 31. maj 2023 kl. 20.00.
Ny dato for "Camino"

Litteratur om Gentofte

Litteratur om Gentofte
ennem tiden har forfattere skrevet om Gentofte på vidt forskellig vis. Hvem har ikke hygget sig med eksempelvis Dan Turélls "Vangede billeder" og Kim Fupz Aakesons "Au Pair"? I morgen tirsdag hylder Gentoftegade Bibliotek netop Gentofte-litteraturen med en samtale mellem Gentofte Bibliotekernes kulturformidlere og publikum, og der læses op fra udvalgte værker. 

Gentofte Kunstvenner inviterer!

Gentofte Kunstvenner inviterer alle til rundvisning på den interessante og anmelderroste udstilling "Hoved i Rosa Lys" med Isaac Grünewald på Gl. Holtegaard den 1. juni 2023 kl. 17.00. 
Gentofte Kunstvenner inviterer!

Søg tilskud til dit friluftsprojekt

Søg tilskud til dit friluftsprojekt
Hvis du har en god idé til et nyt spændende lokalt friluftsprojekt, der skaber bedre friluftsliv og naturforståelse, så husk at der kan søges tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv! Lokale initiativer støttes med tilskud fra 20.000 kr., og større udviklingsprojekter med tilskud fra 200.000 kr. Næste frist for ansøgning er: 15. juni 2023.

Dét er rigtig cirkus!

I weekenden den 29.-30. juli 2023 kl. 14.00 er det cirkustid i Charlottenlund Strandpark

Endelig er det atter tid til sommerens mange cirkusforestillinger rundt omkring på Skælland og øerne. Og selvfølgelig skal børnene og/eller børnebørnene med i Cirkus Arena igen i år, for er der noget så festligt for både unge og ældre som en tur i cirkus? Oven i købet har Cirkus Arena hævet niveauet for artisteri og byder atter succes-duoen Bubber og Julie tilbage i manegen!
Dét er rigtig cirkus!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet