Gentofte Logo

Leonard Cohen i Gentofte Kino

Onsdag den 14. juni kl. 20.00 afholder Gentofte Kino et særarrangement - en Leonard Cohen aften! Det bliver en herlig aften med visning af den anmelderroste dokumentar "Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song", med digtoplæsning af Solbjørg Højfeldt og ikke mindst med et glas dejlig vin.
Leonard Cohen i Gentofte Kino

Politirapporten fra 19-05-2023

Politirapporten fra 19-05-2023
En 23-årig mandlig bilist fra Nykøbing Falster ramte onsdag kl. 20.02 en 51-årig cyklist fra Ribe, da han drejede ind på Bellevuekrogen fra Strandvejen. Cyklisten blev af afhentet af en ambulance for at blive behandlet for mindre skader. Den 23-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Brunch og grill hos MASH

Når magasinet NORD og restaurant MASH holder sommermarked på Skovriderkroen den 16-18. juni 2023, venter der et sandt overflødighedshorn af stande, koncerter, shows og ikke mindst vidunderlig mad til både børn og voksne. Hvis vejret ellers arter sig, tænder MASH desuden op i grillen, og køber man noget fra grillen eller nyder brunch på stedet, er indgangen til sommermarkedet med i prisen!
Brunch og grill hos MASH

House of Pilates i Skovshoved Havn

House of Pilates i Skovshoved Havn
Så er der herligt nyt fra House of Pilates Charlottenlund, der fra på søndag den 4. juni 2023 byder velkommen til Reformer Pilates under åben himmel i Skovshoved Havn!

Regnen kommer!

Vi véd det jo godt allesammen: Selvom det er tørt og solrigt lige nu, kommer regnen før eller siden - også til Lyngby! Så overvej at beskytte din bolig mod dyre vandskader! Forsyningsselskabet HOFOR giver et par gode råd til, hvordan du kan beskytte dit hjem og dine ejendele.
Regnen kommer!

Gode samtaler i naturen

Gode samtaler i naturen
Når livet er svært, kan en god samtale gøre underværker. En empatisk, uvildig person kan sætte problemerne i perspektiv og hjælpe dig til at finde styrken til at ændre det, der skal ændres. Sådan en person er Susanne vom Braucke, der er tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut. Hun har startet virksomheden Samtaler i det fri.

Sølyst Giweaway!

Sommeren er skudt igang, og Sølyst - Den Kongelige Skydebane - på Emiliekildevej i Klampenborg har besluttet at flotte sig og lave en giveaway!
Sølyst Giweaway!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet