Gentofte Logo

Mest for Mænd

Ved du, at House of Pilates også har hold, der er specielt rettet mod mænd, men hvor kvinder også er velkomne? Ifølge Lotta Steuch fra House of Pilates, arbejder man på disse hold målrettet med at fange de enkelte muskler, og det foregår hver onsdag kl. 18.50 i House of Pilates på Ordrup Torv!
Mest for Mænd

Spar på vandet

Spar på vandet
Også i Gentofte er der ved at være knastørt overalt! Alligevel er vi altså alle nødt til lige at tænke over, hvad vi bruger vand på, hvis vi gerne vil have rent drikkevand til alle!

Gasoline i Gentofte Kino!

Hvis du er qodt oppe i årene - eller hvis du har forældre, der stædigt har insisteret på at spille musikken fra deres ungdom for dig - kender du selvfølgelig Gasolin! Og nu kan de endelig høres live (sådan da) i Gentofte Kino!
Gasoline i Gentofte Kino!

Vine til sommerfesten

Vine til sommerfesten
Solen brager ned fra en (næsten) skyfri himmel, masser af fri- og feriedage venter forude, benene er ved at få lidt kulør, og sommervinen til Sankt Hans, studenterfesten, de hyggelige vennemiddage og de mange lune sommeraftener på terrassen skal findes! Her kommer Holte Vinlager i Gentofte ind i billedet, for de har virkelig mange herlige sommervine til yderst rimelige priser.

Dyrlæge i ferietiden

Skal du have din hund eller kat med på sommerferie i udlandet? Hvis dit kæledyr ikke tidligere blevet vaccineret, skal den vaccineres minimum 3 uger før, du tager den med over grænsen og ud i Europa. Gentofte Dyreklinik oplyser, at kæledyrspasset gælder, så længe rabiesvaccinen er gyldig.
Dyrlæge i ferietiden

Forrygende travlt på Restaurant Skovshoved

Forrygende travlt på Restaurant Skovshoved
På Skovshoved Hotel ligger den nye lækre Restaurant Skovshoved, der siden åbningen i marts måned har haft forrygende travlt! Der serveres fantastisk mad, der laves fra bunden af gode friske råvarer, og ikke mindst er der i restauranten en super hyggelig og uformel stemning.

Sommer i tehuset

Hvis du holder af spændende kvalitetste og kommer jævnligt på Lyngby Hovedgade, kender du garanteret allerede Chaya, men ved du også, at de tilbyder herlige te-oplevelser - f.eks. engelsk Afternoon Tea - i Dronning Louises Tehus i i Bernstorffsparkens sydlige ende i Gentofte?
Sommer i tehuset
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet