Gentofte Logo

Lysterapi til både ansigt og hals

Lysterapi til både ansigt og hals
Lantz Copenhagen arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber dybdegående og langsigtede resultater. De har produceret dette lysapparat med vibration og 3 farver lys. Det kan anvendes i ansigtet og på halsen.

De bedste friluftskommuner i Region Hovedstaden

I hvilken kommune i Region Hovedstaden er det bedst at dyrke friluftsliv? Hvem har mest natur, og hvor er der flest friluftsfaciliteter, mærkningsordninger og kilometer ruter? Friluftsrådet har opgjort tallene - se her, hvilke kommuner i regionen, der klarer sig bedst på listen over Danmarks bedste friluftskommuner.
De bedste friluftskommuner i Region Hovedstaden

Øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet

Øget fokus på spiritus- og narkokørsel i sommerlandet
Sommeren har ramt Danmark og det betyder grill-fester, havefester, studenterfester og mange andre former for sociale begivenheder, hvor der kan være mulighed for indtagelse af alkohol, og derfor sætter størstedelen af landets politikredse øget fokus på spiritus- og narkokørsel fra mandag den 19. juni 2023 til søndag den 2. juli 2023.

Sankt Hans i Gentofte

Gentofte Kommune oplyser, at der er planlagt nedenstående officielle Sankt Hans-arrangementer i kommunen. Se dem her.
Sankt Hans i Gentofte

Radiodrama i Gentofte Kino

Radiodrama i Gentofte Kino
Da Gentofte Kino mandag den 26. juni 2023 står uden lærred en enkelt aften, har man valgt at benytte sig af situationen og i stedet byde velkommen til hørespil!

Vidste du...

Du kan deltage ganske gratis i en solopgangstur med naturcoach Allan Timm i Dyrehaven! Allan arrangerer bl.a. skønne spadsereture i naturen, og onsdag den 21. juni 2023 kl. 03.40 (bemærk tidspunktet!) var der endnu en af slagsen!
Vidste du...

Hyggelig og festlig Sankt Hans i Skovshoved

Hyggelig og festlig Sankt Hans i Skovshoved
Fredag den 23. juni 2023 er det Sankt Hans aften! Da den i år falder på en fredag, har Halgodt i Skovshoved Havn i år valgt at invitere til en både hyggelig og festlig aften for hele familien!

SOMMERFERIE-læsning

Måske er det vigtigt at leve et liv, du ikke senere fortryder? Denne bog giver dig indsigt. ‘At filosofere – En tilskyndelse’ er skrevet af forfatter Maibritt Isberg Andersen, ejer af ZTRONG, og hun tager dig med på en eksistentiel rejse.
SOMMERFERIE-læsning

Børnegudstjeneste og pizzafrokost

Børnegudstjeneste og pizzafrokost
Der flages for venskab, mod, kærlighed, helligånden, kirkens fødselsdag og hinanden, når Messiaskirken på Hartmannsvej 46 i Charlottenlund lørdag den 17. juni kl. 13:15͏‌ ͏‌afholdt sæsonens sidste børnegudstjeneste!

Forfriskende gin

Hvad er mere opkvikkende her i sommervarmen end en iskold Gin & Tonic? Eller en delikat Gin & Lime? Det er to af de mest enkle sjusser i verden, men de er utroligt sofistikerede og ekstremt forfriskende.
Forfriskende gin

Alle skal have råd til en smuk hud - og smykker

Alle skal have råd til en smuk hud - og smykker
Lantz Copenhagen er kendt for sine hudplejeprodukter, der er let absorberende, nyskabende, og parfumefri. Men de har også et stort udvalg af smykker, ikke mindst øreringe i mange forskellige designs. Uanset om du søger perler, natursten eller zirkoner, sølv, guld eller glaskunst, hoops eller hængeøreringe finder du sikkert et sæt, der falder i din smag.

Nyt liv til brugte møbler

Vestforbrænding og IKEA Gentofte har indgået et spændende samarbejde til fremme af et mere cirkulært forbrug! De kommende seks måneder vil man søge at give brugte IKEA-møbler nyt liv.
I praksis betyder det, at IKEA-møbler, der afleveres i IKEAs container på genbrugspladsen, vil blive sorteret, rengjort og solgt som brugte møbler i IKEA Gentoftes genbrugsunivers CIRKULÄR.
Nyt liv til brugte møbler

NYHED - Darjeeling First flush 2023

NYHED - Darjeeling First flush 2023
Chaya-butikkerne har nu indlemmet en økologisk First Flush 2023 fra Mullootar Tea Estate i sortimentet! Der er tale om en yderst delikat te, som er lavet af årets allerførste spæde skud fra te-planten - dét gør den til noget helt særligt. Med denne herlige te får du en balanceret og forfriskende smagsoplevelse med spændende noter af bl.a. asparges og grønne æbler!

Riesling fra Holte Vinlager

Er der noget så vidunderligt forfriskende som kølig Riesling til sommermiddagen? Eller til frokosten på terrassen? Vi er i hvert fald mange hardcore fans af netop denne drue, og nu kan du hos Holte Vinlager købe en smagekasse med et herligt udvalg af skønne Riesling-vine - og så er der endda gratis levering i lokalområdet!
Riesling fra Holte Vinlager

Den flotte grotte

Den flotte grotte
Dit Gentoftes redaktion kom forbi den romantiske "grotte", der ligger ved Kløckers gård ved Gentofte Sø. Sikke et fantastisk sted at tage et hvil eller finde lidt skygge! Tager du også indimellem fotos af skønne eller usædvanlige steder i området? Eller af naturen eller ved arrangementer i byen?

Hvor langt vil du gå?

Experimentariums udstilling, der åbnede den 22. juni 2023, hedder "Fremtidsmennesket – Hvor langt vil du gå?". Her bringes du og dine venner og/eller familie til år 2035, hvor I sammen eksperimenterer jer til viden om eksempelvis kloning, hjerneimplantater, overvågning og deep fake, og hvor I bliver udfordret til at tage stilling til de mulige konsekvenser af at bruge disse teknologier. Hvor langt vil I gå?
Hvor langt vil du gå?

Forpremiere på Toves Værelse

Forpremiere på Toves Værelse
Torsdag den 15. juni 2023 kl. 20.00 var der i Gentofte Kino endelig forpremiere på "Toves Værelse" - filmen om fantastiske Tove Ditlevsen og hendes komplicerede forhold til ægtefællen chefredaktør Victor Andreasen! Og til forpremieren kom der endda også besøg af filmens manuskriptforfatter, den Bodil- og Reumert-vindende dramatiker Jakob Weis, der vil introducere filmen i en samtale fra scenen.

Sølyst søger!

Det er sommer, og på Sølyst - Den Kongelige Skydebane - på Emiliekildevej 2 i Klampenborg har de meget travlt og søger derfor en køkkenhjælper.
Sølyst søger!

Træning på Skovshoved Havn

Træning på Skovshoved Havn
House of Pilates har åbnet Reformer træning under åben himmel i Skovshoved Havn. Det er den mest fantastiske træningsoplevelse, og det er slet ikke for sent at prøve dette!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet