Gentofte Logo

Det kraftige blæsevejr forstyrrer driften på Lokaltogs baner

Blæsevejret, der mandag har fejet ind over Danmark, får konsekvenser for morgendagens drift på alle Lokaltogs banestrækninger. Risikoen for væltede træer på skinnerne betyder, at Lokaltog på visse afgange sænker hastigheden og desuden reducerer antallet af afgange.
Det kraftige blæsevejr forstyrrer driften på Lokaltogs baner

Vind et ophold

Vind et ophold
Vind et gratis ophold for op til 4 personer på skønne Lefeldtgaard!

Input fra Samtaler i det fri

"Samtaler i det fri" tilbyder ved Susanne vom Braucke terapeutiske samtaler i naturen for alle, der har brug for ny indsigt og for at få løsnet op for fastlåste og uhensigtsmæssige mønstre.
Input fra Samtaler i det fri

Gratis Begynder Reformer hold

GRATIS Begynder Reformer hold
Ved du mon, at House of Pilates tilbyder et gratis Begynder Reformer hold søndag d 20. august kl. 18.30?

Fyld op med rosé

Sommeren er langt fra færdig, og du har nok allerede trukket en del rosé op, mens du har kigget ud på regnen og ventet på det gode vejr... På redaktionen tror vi dog stadig på, at det varme sommervejr nok skal komme, og mens du venter, skulle du måske lige tage et kig i vinreolen for at undersøge, om det er svundet lidt for meget i roséerne.
Fyld op med rosé

Gratis koncert i Gentofte Kirke

Gratis koncert i Gentofte Kirke
Kom til skøn koncert med liedduoen Hilden-Høgh (mezzosopran Laura Hilden og Ruben Høgh på klaver) fredag den 11. august kl. 16.30 i Gentofte Kirke!

Kæmpe høstudsalg!

Nancke Jagtlivs vilde Høstudsalg vil kun være i selve butikken, så hvis du mangler nyt udstyr, kan det godt betale sig at lægge vejen forbi Gentoftegade 51 fra 1. august kl. 10.00!
Kæmpe høstudsalg!

Ved du egentlig...

Ved du egentlig...
...at logen i Gentofte Kino har været der siden åbningen helt tilbage i 1938? Den er nu helt nyistandsat med lækre og komfortable biografstole og nyt lydanlæg. Den kan bookes til alle ordinære forestillinger for 2.200,00 kr. inkl. billetpris for 6 personer samt ikke mindst inkl. gin/tonics, sprudlende prosecco, sodavand, lune popcorn og Haribo slikposer til alle!

Gå med Patrick - i en god sags tjeneste!

Tirsdag den 15. august kl. 08:00 er turen kommet til strækningen Holte-København. Da vil Patrick vandre 18,8 km fra Holte Rådhus, Øverødvej 2, til Københavns Rådhus - en tur, der forventes at tage ca. 5 timer. For at kunne gøre dette, har han dog brug for hjælp, for konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, med mindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille! På denne måde bliver hans vandring et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed.
Gå med Patrick - i en god sags tjeneste!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet