Gentofte Logo

Nye sunde vaner

Har du svært ved at lægge ferievanerne på hylden? Har det været en hyggelig sommerferie med lidt for meget vin, is, snacks, cigaretter eller sene nætter?
Nye sunde vaner

Ingen weekendplaner?

Ingen weekendplaner?
Lefeldtgaard i Ringsted drives af en københavnsk familie, der har valgt at gøre glamping attraktivt for børnefamilier, så man kan få mere ro og dermed hygge sammen som familie.

Er din ledelsesfilosofi forældet?

Har du brug for noget nyt – og noget andet – der kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv og dit lederskab?
Er din ledelsesfilosofi forældet?

Igang igen med træning

Igang igen med træning
Det kan være umådelig svært at komme i gang med træning igen, hvis man først har holdt en pause - uanset om den var selvvalgt, eller om man f.eks. af helbredsmæssige årsager var tvunget væk fra motion og træning. Måske har du været skadet? Eller syg? Eller måske har du været gravid og har født, eller du kan måske bare ikke længere dyrke netop din sædvanlige sport, men har brug for stadig at holde musklerne stærke og smidige? Så er Reformer træning og pilates hos House of Pilates (HoP) på Ordrup Torv i Charlottenlund måske lige, hvad du har brug for!

To særlige film

Til årets Golden Days Festival, der  løber af stablen den 1.-17. september, har Gentofte Kino udvalgt to helt særlige film, der passer perfekt til årets tema "På landet".
To særlige film

The Acoustic Transformers fra Frankrig

The Acoustic Transformers fra Frankrig
Nu kommer endelig den sprudlende, farverige, fabulerende og internationale Gadeteaterfestival til Pavilionen i Charlottenlund! Og vil du opleve verdens mest bæredygtige orkester, der genbruger alt fra instrumenter og kostumer til sange foregår det den 25. august 2023 kl. 19.30-20.15!  Entreen er gratis.

Derby weekend

I weekenden fredag den 25. august til søndag den 27. august er der derby-weekend på Charlottenlund Travbane. Se programmet her.
Derby weekend

Lav de bedste sæbebobler!

Lav de bedste sæbebobler!
Keder ungerne sig? Hvorfor ikke puste sæbebobler? Det kan man faktisk (og næsten uanset alder) få lang tid til at gå med, og man kan både hygge sig med det med kammerater, lave små konkurrencer mod udvalgte familiemedlemmer og bare selv hygge sig med at puste store glitrende og skinnende bobler, som aldrig er set lige så flotte, og som er væk igen lige om lidt!

To friske bud på nye skønne vine

Det er stadig den årstid, hvor du kan nyde et glas herlig vin på terrassen uden at få frosset fødderne af... Holte Vinlager har indkøbt to nye, friske og spændende vine, som de de tror bliver nye salgshit!
To friske bud på nye skønne vine

Gode cykelråd til skolestarten

Gode cykelråd til skolestarten
Så er starten gået til den store skolekampagne, Alle Børn Cykler, hvor Cyklistforbundet opfordrer alle børn til at cykle mest muligt i to uger. Men man skal være sikker på, at børnecyklen både er køreklar og sikker at cykle på. Derfor har Cyklistforbundet lavet en tjekliste og en videoguide til, hvordan man nemt kan gennemgå og ordne familiens cykler sammen med sit barn.

Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?

​Politikere i Region Hovedstaden søger borgere til Opgaveudvalget om en værdig sidste tid​. Har du lyst til at dele dine meninger og gode ideer til, hvordan de i sundhedsvæsnet skaber rammerne for en tryg og værdig afsked med livet?
Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?

Anmelderrost pop art hos Galerie Knud Grothe

Anmelderrost pop art hos Galerie Knud Grothe
Anmelderne roser den imponerende pop art udstilling hos Galerie Knud Grothe på Jægersborg Allé 11 i Charlottenlund, og selvom du måske missede ferniseringen, kan du stadig nå at se udstillingen, inden den slutter den 27. august!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet