Gentofte Logo

Julekassen

Holte Vinlagers Julekasse er i år spækket med kvalitetsrødvine, som alle er i den kraftige ende og med masser af frugtkoncentration og kompleksitet.
Julekassen

Tænd lys for din skraldemand

Tænd lys for din skraldemand
Efteråret er ved at få godt fat, og lige om lidt er det vinter med meget korte dage og meget mere mørke. Det betyder også, at arbejdet for din skraldemand bliver mere usikkert! Det er derfor rigtig vigtigt, at du sørger for en godt oplyst adgangsvej, hvis du har affaldsbeholdere, som du får hentet på en standplads inde på din grund!

Helt særlig efterårsudstilling

Fernisering lørdag den 11. november kl. 11.00-15.00, hvor Mikael Olrik vil være til stede, og Pierre Dørges Jungle Trio spiller fra kl. 12.oo!
Helt særlig efterårsudstilling

Drømmer du om mere ro?

Drømmer du om mere ro?
Drømmer du om mere ro, mindre angst og bedre søvn? At slippe for bekymrende tanker, at kunne mærke dine grænser bedre og sige fra?

Kvinden der tog ordet

Den 21. november kl. 18.30-20.30 kan du på Garderhøjfortet opleve mag.art. i kunsthistorie Marianne Wirenfeldt Asmussen dele ud af sin passion om Mary Bess Westenholz - kvinden som tog ordet i Folketinget - og som Marianne har forfattet en bog om.
Kvinden der tog ordet

Den perfekte julegave

Den perfekte julegave
Aldrig har det været mere op i tiden, at reflektere over vores liv. Og her er en kærkommen mulighed gennem bogen: ‘At filosofere -En tilskyndelse’.

Velsmagende julekalendere hos Chaya

Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, og hos Chaya finder du super delikate færdigpakkede julekalendere fra Summerbird, Valhrona og Lakrids By Bülow - ligesom Chaya også kan tilbyde sin egen skønne julekalender samt en adventskalender med herlige teer!
Velsmagende julekalendere hos Chaya

En mand med sin guitar i Gentofte Kino!

En mand med sin guitar i Gentofte Kino!
Som det formodentlig er de fleste bekendt, er Steffen Brandt sanger og sangskriver i Danmarks Lykkeligste Orkester: TV-2! Det har stået på i mere end 40 år, og det er der kommet hele 200 sange, 1.500 koncerter og 20 albums ud af, og alligevel er han stadig nysgerrig og frisk på at underholde - om ikke med en løftet pegefinger, så i hvert fald med tydeligt underspillet humor, et underfundigt smil og et meget stort glimt i øjet!

Sund og vital

Sommeren er på hæld og det bliver koldere i vejret og mørkere for hver dag. Thorbjörg fortæller i sit seneste nyhedsbrev om kosttilskud - og herunder D-vitamin, som man ikke bør undvære i de mørke måneder
Sund og vital

Græskar på menuen

Græskar på menuen
Græskar fås i mange former og farver. Smag altid på dit græskar, inden du river det til græskartærte, griller det, rister kernerne eller putter det i suppe. Græskar kan danne såkaldte cucurbitaciner, som er nogle af de mest bittertsmagende stoffer, der kendes.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet