Gentofte Logo

Godt nytår

Byportalen ønsker jer alle godt nytår! Redaktionen er tilbage ved indbakken den 2. januar 2024, hvor vi som altid glæder os til at tage imod jeres opslag.
Godt nytår

Anna og Michael Ancher - sammen og hver for sig

Anna og Michael Ancher - sammen og hver for sig
Sidste chance! Danmarks mest elskede kunstnerpar, Anna og Michael Ancher, kan opleves på Ordrupgaard til og med d. 7. januar 2024.

NYTÅRSGAVEN

Her finder du bl.a. lækre Chokolade cigarer fra Anker Chokolade – Håndrullet marcipan som er penslet med vanille og rom, hvorefter det er overtrukket med mørk chokolade og drysset med kakaopulver. Du finder også forslag til Nytårsgaver, Summerbirds chokolade tapasæske, Chayas chokoladepastiller i guld og sølv, Italiensk Spumante og Sparkling Tea både med og uden alkohol.
NYTÅRSGAVEN

Sikkerhedsstyrelsen står bag falsk fyrværkeriskadeforsikring af børn

Sikkerhedsstyrelsen står bag falsk fyrværkeriskadeforsikring af børn
Der er nok mange forældre, som på det seneste har undret sig over annoncer for et forsikringsselskab, der for få hundrede kroner tilbyder at forsikre børn nytårsaften under sloganet: ”Så du kan slappe af, når dit barn fyrer af!” Men med god grund har det ikke været muligt at købe en fyrværkeriskadeforsikring hos ”Kaboom Forsikring”. For forsikringsselskabet er i virkeligheden et anderledes kampagnegreb, hvor Sikkerhedsstyrelsen står bag annoncer, som har henvendt sig til forældre med et virkelighedsfjernt tilbud om håndskade-, øjenskade-, høreskade- og totalskadeforsikringer til børn.

Vine til nytår

Festen fortsætter her i december. Med julen veloverstået står nytårsaften for døren. Modsat juleaften byder nytårsaften typisk på en mere varieret menu. Ofte nyder man både forret, hovedret, dessert og kransekage, hvilket betyder, at hver servering kræver sin egen vinparring.
Holte Vinlager har samlet fire bud på oplagte nytårsvine, som vil komplementere dit sidste måltid i 2023. Her vil champagne, hvidvin, rødvin og søde bobler pifte din aften gevaldigt op!
Vine til nytår

Husk sikkerheden, når fyrværkeriet skydes af

Husk sikkerheden, når fyrværkeriet skydes af
Nu begynder affyringsperioden, hvor det er tilladt at fyre fyrværkeri af til og med 1. januar. Men husk sikkerheden, uanset om du selv skal antænde fyrværkeriet eller blot se på, at andre gør det.

Politirapporten fra 2023-12-12

Politi og brandvæsen måtte klokken 16.20 rykke ud til en adresse på Ordrupvej, efter en anmeldelse om, at der var røgudvikling fra en altan. Røgen viste sig at stamme fra en plastkasse, som havde stået på en tændt brødrister og derfor var blevet sat ud på altanen. En 76-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.
Politirapporten fra 2023-12-12

Ændrede priser i Movias handicapkørsel fra 1. april 2024

Ændrede priser i Movias handicapkørsel fra 1. april 2024
Fra 1. april 2024 ændrer Movia priserne for handicapkørsel med flextrafik. Priserne har ikke været reguleret siden 2011. Fremover vil priserne for handicapkørsel være underlagt takststigningsloftet, som hvert år fastsættes af Trafikstyrelsen.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet