Gentofte Logo

Indbrudstyve på ferie: Historisk få juleindbrud

Noget tyder på, at indbrudstyvene selv har været på juleferie – antallet af anmeldte indbrud i julen 2023 er nemlig ligesom sidste år på et historisk lavt niveau. Det Kriminalpræventive Råd glæder sig over udviklingen, men opfordrer til, at flere danskere bliver aktive nabohjælpere, for på årsbasis er der stadig alt for mange indbrud.
Indbrudstyve på ferie: Historisk få juleindbrud

Sidste chance

Sidste chance
Den anmelderroste udstilling med Anna og Michael Ancher kan opleves til og med søndag d. 7. januar. I udstillingen vises værker af det berømte kunstnerægtepar side om side, så ligheder og forskelle træder frem. Som vigtige repræsentanter for det moderne gennembrud i Danmark kastede de hver især et nyt og anderledes blik på livet i Skagen.

Kør sikkert i snevejret

Rådet for Sikker Trafik har samlet en række gode råd, der kan hjælpe dig mere sikkert gennem vintervejret. Først og fremmest bør du undlade at køre ud, hvis politiet og Vejdirektoratet fraråder det
Kør sikkert i snevejret

Godt nytår fra Pavillonen

Godt nytår fra Pavillonen
Så tager Pavillonen Charlottenlund hul på 2024, og rygsækken er fyldt op med erfaringer fra året der gik, og drømme og planer for året der kommer. En ting, som har vist sig at fungere rigtig godt i året der gik, er for Pavillonen at danne ramme om virksomheders arbejde med det regenerative ledelses-fokus, som vinder mere og mere frem. 

Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Nytåret er overstået, og det er tid til at rydde op efter dig selv og dit affyrede fyrværkeri. Men resterne skal fjernes sikkert, og der er forskel på, hvad du skal gøre af brugt og ubrugt fyrværkeri samt fusere. Få her gode råd fra Sikkerhedsstyrelsen til, hvordan du sikkert får fjernet resterne af dit fyrværkeri fra nytårsfejringen.
Sådan rydder du op efter dit fyrværkeri

Godt nytår!

Godt nytår!
Mange filmelskere fik smag for det fantastiske 70mm-filmformat, verdens største filmformat, da Gentofte Kino viste Christopher Nolans Oppenheimer til udsolgte sale i sommers. Med digital film som hovedformat på lærredet, er det måske nemt at glemme, hvor levende en film kan opleves på ægte film! 70mm er kejseren over alle filmformater, og derfor glæder de sig til at præsentere fem fantastiske klassikere i storformatet under festivalen den 26. -28. januar!

Politirapporten

Bedrageri, Gentofte Onsdag klokken 17.54 fik politiet en anmeldelse om bedrageri mod en 91-årig kvinde på Christiansvej. En person var ca. klokken 16.45 mødt op på kvindens adresse og havde bedt om at få udleveret bankkortet, idet kortet var blevet hacket. Personen ville komme med et nyt dagen efter mellem 10-12. Der blev efterfølgende hævet et større beløb på kontoen. Personen blev af forurettet beskrevet som kvinde, dansk af udseende, ca. 40 år, 160-170 cm høj og kraftig. Hun havde brunt kort hår. Musik til ulempe, Klampenborg Anmeldelse kl. 22.08 om støj fra en ungdomsfest på Fabritius Allé. Beredskabspatrulje til stedet, som fik dæmpet festen, og taget en snak med personen der holdt festen.
Politirapporten

Akutte udrykninger nytårsnat på samme niveau som sidste år

Akutte udrykninger nytårsnat på samme niveau som sidste år
​Det danske akutberedskab har med 956 udrykninger med ambulancer, akutlægebiler og akutbiler overordnet set haft et nytår med et sædvanligt antal opgaver.​ I år udløste det 956 antal udrykninger med ambulancer, akutlægebiler og akutbiler. Det er lidt flere end sidste år, hvor der var 937 kørsler. Akutlægehelikopterne var med 8 flyvninger i luften flere gange afsted i forhold til sidste år, hvor akutlægehelikopterne havde 5 flyvninger.

DYVEKES SANGE: KONCERT I DEN DANSKE SAMLING

Ordrupgaard inviterer til en særlig oplevelse med koncert og foredrag i museets gallerisal fra stifterparrets tid, der i dag huser den danske samling med værker af Vilhelm Hammershøi og andre fra hans samtid. Her kan du, omgivet af smukke kunstværker, sidde og nyde en aften i musikkens tegn.
DYVEKES SANGE: KONCERT I DEN DANSKE SAMLING
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet