I denne udgave af Dit Gentoftes nyhedsbrev kan du lade dig inspirere af nogle af de mange forskellige begivenheder der finder sted i den kommende uge i Gentofte. 

Du kan også læse om et af vores smukke slotte - nemlig Charlottenlund Slot. Hvad er historien bag den smukke bygning og haven?

Og vidste du, at Gentofte Bibliotekerne kan hjælpe dig med brug af computeren? Læs mere om Netcaféen.

---
SøndagsVærkstederne- Halloween

SøndagsVærkstederne- Halloween

Kom og bliv klar til Halloween, når SøndagsVærkstederne på Kulturskolerne denne søndag laver edderkoppespind med store edderkopper, flagermus, rullende øjenæbler og afhuggede fingre. Børn, forældre og bedsteforældre er alle velkommene til at deltage kreativ fordybelse og hyggeligt samvær. Dagens værkstedsfører er billedkunstner Nanna Starck Kulturskolerne er et kulturhus med musikskole, billedskole og dramaskole og aftenskoler. Her tilbydes undervisning for institutioner …

Læs mere.

---
Hvad sker der i Ukraine?

Hvad sker der i Ukraine?

Hvilken rolle har EU, Rusland og USA i Ukraines komplekse konflikt? Dette og meget andet vil Philip Sviatchenko belyse. Europa er i disse år vidne til den største sikkerhedspolitiske trussel i meget lang tid. Sidst Europa oplevede en lignende trussel var helt tilbage til 1961 med Berlinmurens opførelse. Ukrainekrisen har ændret sikkerhedssituation i Europa, og den russiske intervention i Ukraine …

Læs mere.

---
Refleksløbet

Refleksløbet

Det årlige refleksløb kommer for tredje år i træk til Gentofte. Det sker 22. oktober klokken 16 til 20 hvor det alternative motionsløb skydes i gang. Det foregår ved Café Jorden Rundt på Strandvejen. 

Læs mere.

---
Jubilæumskoncert

Jubilæumskoncert

I anledning af Skovshoved Kirkes 100 års jubilæum afholdes jubilæumskoncert.

Der kan høres værker af bl.a. Edvard Grieg, Carl Nielsen og Poul Schierbeck.

Læs mere.

---
Charlottenlund Slot

Charlottenlund Slot

Charlottenlund Slot blev opført til Christian VI's søster Charlotte Amalie i årene 1731-1733. Slottet blev tegnet af arkitekt J. C. Krieger og fik navnet Charlottenlund. Slottet blev opført i en stor kvadratisk skov, direkte ned til Øresund. 

Læs mere.

---
Netcaféen - et tilbud fra Gentofte Bibliotekerne

Netcaféen - et tilbud fra Gentofte Bibliotekerne

Mere og mere foregår i dag via en computer. Det kan derfor være svært at følge med, hvis man ikke har kendskab til computere eller internettet.

Læs mere.