I denne udgave af Dit Gentoftes nyhedsbrev kan du lade dig inspirere af nogle af de mange forskellige begivenheder der finder sted i den kommende uge i Gentofte. Du kan bl.a. læse om Bernstorff bunkeren - og hvis du er hurtig - tilmelde dig en af de to gratis rundvisninger der finder sted i næste uge. 

Du kan også læse om den kommende udstilling - Sur Pollen af Rolf Nowotny der åbner på Tranen i morgen fredag. 

 

---
Matisse og eskimoerne

Matisse og eskimoerne

På Ordrupgaard kan for tiden ses udstillingen: Matisse og eskimoerne. Hvad har de to ting med hinanden at gøre?

Læs mere.

---
Bernstorff Bunkeren

Bernstorff Bunkeren

Bunkeren i Bernstorffparken blev bygget i 1953 som Østre landsdelskommandocentral for Civilforsvaret.

Læs mere.

Gratis rundvisning

Gentofte Lokalhistriske Arkiv tilbyder gratis rundvisning i Bernstorff Bunkeren onsdag 4. november. Du kan læse mere om rundvisningerne og tilmelding her.

---
Hyldestkoncert

Hyldestkoncert

Sangforeningen Øresund, også kendt som Skovserkoret og SKOV­SERTRIOEN, vil i anledning af Skovshoved Kirkes 100 års jubilæum holde en hyldestkoncert i kirken. Her vil bl.a. blive underholdt med danske sange, skovsersange og muntre iørefaldende jazz og evergreens.

Læs mere.

---
Fernisering: Sur Pollen af Rolf Nowotny

Fernisering: Sur Pollen af Rolf Nowotny

Kom til åbning af Rolf Nowotnys soloudstilling på Tranen på Gentofte Hovedbibliotek, hvor han i minimal stil udfolder sin dystopiske installation og introducerer Gentofte for radikal installationskunst på internationalt niveau. Træstammer, primitive aftegninger af naturen, rituelle former og metalliske containere udgør i Rolf Nowotnys udstilling et landskab af spor; spor af evolution – kulturer og tid. Nowotnys værker peger således …

Læs mere.

---
Uppercut Danseteater: Body Parts

Uppercut Danseteater: Body Parts

Er du til gys og sjov? Så tag en voksen i hånden og kom og oplev danseteateret Uppercut fortælle historien om to søskende, der ikke kan sove. Måske kender du det selv - det er så meget sjovere at lege end at skulle i seng, men i seng skal man jo. Søvnen vil ikke komme og legen vil ikke stoppe. …

Læs mere.