Hvis du gør det nemt, så bliver det let. Kim Beyer og Jørgen Gleje er to kompetente terapeuter, der med meget få behandlinger kan bringe mennesker videre i livet – også selvom problemerne synes at være gamle og måske synes at stikke dybt, for de gør terapi nemt og behageligt.

”Vi kan med vores NLP-teknikker ret nemt få vores klienter til at visualisere, hvor de ønsker at bevæge sig hen i livet, og kan efter aftale supplere med en hypnotisk forandringsteknik, så forvandlingen bliver gennemført virkeligt hurtigt”, siger Kim Beyer.

I behandlingerne arbejder terapeuterne med positive forandringer via realistiske delmål og øget tro på egne evner: Og netop troen på egen evner er essentiel for at gennemføre en permanent og virksom forandring.

”Vores spidskompetence er at finde ressourcerne frem i vores klienter. Vi spejler klienten således, at han eller hun relativt nemt når frem til det, der virkelig betyder noget for klienten – og det på en bæredygtig og realistisk måde”, tilføjer Jørgen Gleje. ”Derfor oplever vi også, at mange klienter allerede under samtalen i den første session udbryder: ’bare det at tale om det og få sat ord på, gør min situation langt mere overskuelig’. Det er naturligvis ikke tilfældigt, fordi vores professionelle og empatiske spørgeteknik har til formål at klarificere klientens inderste ønsker i detaljer – og formår det.”

Foto: Kim Beyer, NLP- og hypnoterapi- klinikken på Strandvejen 138B

Resultaterne er hurtige og forandringerne dybe

Noget af det mest fantastiske ved kombinationen af NLP-spørgeteknikken og den hypnotiske forandringsproces, er at resultaterne viser sig hurtigt. Allerede efter første session vil klienten næsten altid kunne se løsninger og muligheder og føle en dyb lettelse. Langt de fleste problemer er løst eller placeret på et for klienten acceptabelt sted allerede efter tre sessioner, hvorfor mange klienter føler, at de får ekstremt stort udbytte af de effektive og virkningsfulde behandlinger.

Beyer & Gleje holder både foredrag og åbent hus torsdag den 3/10 kl 15-18 – kom og mød terapeuterne og få en helt uforpligtigende snak om, hvad de kan hjælpe dig med. Hvis du inden vil høre mere om Beyer@Gleje, så kan du frit ringe til Kim Beyer på tlf. 31313783.

De to dygtige terapeuter har eksempelvis gode resultater med at behandle angst, fjerne sukkertrang og derved overvægt, rygestop og afhjælpe følgerne af lavt selvværd og hjælpe med at genetablere det. Endelig har de stor faglig og menneskelig indsigt i at hjælpe mennesker med kroniske lidelser til at overkomme de psykiske følgevirkninger af dette og derved blive i stand til at acceptere deres livssituation.

Beyer&Gleje holder til på Strandvejen 138B og du kan ringe på tlf. 3131 3783, hvor Kim Beyer er tilgængelig for mere information om de mange fordele ved at benytte NLP- og hypnoterapi, hvis du vil et bedre sted hen i livet

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box