Bliv klogere på matcha – drik den, spis den, nyd den!

Kom og oplev de mange sundhedsfordele ved matcha – ikke kun som te, men også som en lækker ingrediens i mad. Ja, du læste rigtigt! Den fineste kvalitet af grøn te, matcha, kan både drikkes og spises. Til dette event dykker Chaya ned i matchaens verden: Hvordan den kan nydes som varm drik, fx ren matcha eller matcha latte, men også hvordan den kan integreres i madlavning. Du vil høre om de sundhedsmæssige fordele ved både at spise og drikke matcha – samt få inspiration til spændende kombinationer.
Under eventet serveres der te og små, delikate treats med matcha.

Morgenen ledes af Sara Speyer, medforfatter til bogen Sund med matcha i maden. Sara har mange års erfaring med at bruge matcha som superfood i sin egen hverdag og for sin familie. Hun har en cand.mag. i indologi og underviser på NAYA – Nordic Ayurveda & Yoga Academy. Derudover arbejder hun som biopat og urteterapeut og trækker på sin viden om Ayurveda, kinesisk medicin og japansk teceremoni.

Praktisk information:
Mødested: Dronning Louises Tehus
Varighed: Ca. 1 times foredrag.
Pris: 295 kr. pr. person (ekskl. billetgebyr)
Sprog: Dansk

Datoer:
24.5, 22.6 & 31.8
Tidsrum: Kl. 9.00-10.00/10.30

Bestil plads her:

Events – Dronning Louises Tehus

 

Foto: ABW

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Del på sociale medier