thomsens cyklerThomsens Cykler
Vangede Bygade 39
2820 Gentofte
Tlf: 31 11 12 41

Følg Thomsens Cykler på Facebook

Åbningstider
Mandag-Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10:00 – 14.00

Professionel cykelforhandler
Thomsens Cykler i Gentofte er en serviceorienteret og professionel cykelforhandler. Her garanteres du hurtige og professionelt udførte reparationer. Thomsens Cykler bestræber sig på at gøre lidt ekstra, for at du skal føle dig godt behandlet og føle dig tryg ved at overlade din cykel til værkstedets mekanikere. Thomsens Cykler har selvfølgelig også et stort udvalg af cykler til salg i butikken.

Nye og brugte cykler
Butikken forhandler både nye og lettere brugte cykler. I udvalget findes blandt andet almindelige cykler, el-cykler  og kvalitetscykler fra Ebsen. Andre mærker som forhandles er Jaguar, Montague, Fuji og Vonbackhaus. Der er cykler til hele familien. Til damerne, herrerne og til børnene.

For at se hele udvalget skal du kigge forbi butikken i Gentofte. Så kan du også få en prøvetur på de modeller, du synes bedst om. Sammen med personalet, kan I finde en god løsning til dig. Der er også mulighed for at bygge din helt egen cykel i samarbejde med Thomsens Cyklers cykelmekanikere.

thomsens cyklerSkræddersyet cykel
Hvis du vil være sikker på, at få en cykel, der passer perfekt til dig, kan du sammensætte din egen cykel udelukkende ud fra dine behov og ønsker. Thomsens Cykler har specialiseret sig i at bygge Custom-cykler, som netop er cykler sat sammen ud fra kundens ønsker. Det gælder både i forhold til den personlige smag og ikke mindst i forhold til din kropsbygning. På denne måde får du en løsning, som er skræddersyet til din krop og din foretrukne stil. Det kan også være, du synes det er sjovt at bygge en helt særlig cykel, som skiller sig ud fra mængden.

Dag til dag reparationer
Thomsens Cykler strækker sig langt for at sikre den bedste service for sine kunder. Derfor tilbyder Thomsens Cykler blandt andet at hente og bringe de cykler, som skal repareres. Det kan dreje sig om cykler som ejes af en virksomhed, eller det kan dreje sig om privatejede cykler. Thomsens Cykler har allerede aftaler med flere store danske virksomheder.

Når Thomsens Cykler reparerer, bliver arbejdet udført fra dag til dag, så vidt det er muligt. Det er også en mulighed at få ordnet sin cykel med det samme, hvis der er tid til det, når man kommer forbi butikken. Det vil typisk være i formiddagstimerne, at der er størst chance for det.

Passer det bedre at komme forbi udenfor butikkens åbningstid, er det bare at stille cyklen og smide nøglerne i butikkens postkasse. Vedlæg blot en seddel med dine kontaktoplysninger, så ordner sølvpartner Thomsens Cykler resten.

Kontakt Thomsens Cykler