Ejendomsmæglerfirmaet v\ Grethe Købke
Lyngbyvej 317, 1
2820 Gentofte
Tlf. 39610700

Gentofte og omegn er i vækst – der skyder ugentligt nyt erhverv op. Leder du efter lokaler til dit erhverv, er det en god idé at vælge Ejendomsmæglerfirmaet v/ Grethe Købke. Firmaet blev grundlagt i 1965 og blev i 1992 overdraget til næste generation. Indehaver Niels Købke har mange års erfaring med udlejning og salg af kontorer, butikker, værksteder, erhvervs-ejerlejligheder og erhvervs-andelslejligheder samt investeringsejendomme.

Niels Købke har været ejendomsmægler i flere år, og fokus er i dag 100% formidling af erhvervsejendomme. Det er vigtigt for ejendomsmæglerfirmaet at være værdiskabende for kunderne, hvorfor deres arbejdsmetode er målrettet dine behov for at undgå de meget høje salgsomkostninger, der ellers kendetegner markedet. Fokus  i ejendomsmæglerfirmaet er netop dit erhverv og de behov du har. Du vil derfor, på baggrund af en personlig samtale med en af de kompetente ejendomsmæglere, blive præsenteret for emner, der matcher dine behov, så du i samarbejde med Ejendomsmæglerfirmaet får de bedste forudsætninger for dit erhverv.

Gennem årene har ejendomsmæglerfirmaet betjent – og betjener fortsat – utallige private, erhvervs- og offentlige virksomheder samt investeringsselskaber.

Ejendomsmæglerne søger hele tiden at være ajour med viden om eksempelvis markedet og lovgivningen på området og deltager derfor ofte i de kurser, der tilbydes af brancheorganisationerne. Vores sølvpartner, Ejendomsmæglerfirmaet er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, Oline.dk samt Ejendomsforeningen Danmark.

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box