Happyhoola.com 
2820 Gentofte
26 24 00 28
happyhoola@happyhoola.com

Følg Happyhoola på Facebook

Kan du lide at være kreativ, bage og holde fest?
Så finder du midt i Gentofte en af landets store webshops. Happyhoola.com leverer festartikler til både private og erhverv. Her kan du få opfyldt alle dine ønsker til en fabelagtig fest eller et anderledes arrangement for dine forretningsforbindelser.

Det store sortiment omfatter alt fra balloner til sugerør, og Happyhoola leverer udstyr til alle typer af fester. Skal du holde børnefødselsdag, kan Happyhoola levere hele pakken, så både børn og teenagere kan blive fejret med stil og god stemning. Det gælder også, hvis du skal stå for den årlige halloween-fest, hvor webshoppen i Gentofte kan levere alskens uhyggeligheder, fra spindelvæv til kageforme med dødningehoveder.

Bagning og bolcher
Happyhoola.com har også en masse lækkert udstyr til jer, der elsker at bage. Her er sjove bageforme og kagepynt, som du ikke finder alle mulige andre steder. Små sukkerhjerter til valentinsdag, tørrede spiselige blomster til påske, eller hvad med en kage der ligner en fodboldbane med græs og små fodboldspillere? Happyhoola har også lys til kagen, kageudstikkere, bagesæt til børn, samt alt I skal bruge for at lave jeres egne bolcher.

Hobby, gaver og interiør
Hvis I hellere vil nørkle med papir, tekstiler eller porcelæn, har Happyhoola et fint sortiment af hobbyartikler.

Du finder endvidere altid et udvalg af gadgets, fødselsdagstog, små billige børnegaver under 50 kr, laptop sleeves fra Built NY og andre accessories.

Under Happy Home finder du bl.a. Züny dørstoppere og bogstøtter og Puhlmann knager, smykkemontre og indrammede sommerfugle.

Kvalitetsprodukter til lave priser
Hos Happyhoola kan du til enhver tid finde gode tilbud, og priserne er altid konkurrencedygtige. Under Happy Tilbud  finder du en lang række stærkt nedsatte produkter, som kan være prikken over i’et til din næste fest eller weekendens kreative projekt.

Skarpe priser er en vigtig faktor for Happyhoola, men kvaliteten spiller en lige så betydningsfuld rolle for firmaet. Man skal ikke have bagt ret mange cupkager eller pustet ret mange balloner op, før man indser at der er forskel på kvaliteten, og at det kan betale sig at købe ind det rigtige sted.

Nem shopping og god service
I webshoppen kan du danne dig et godt indtryk af det store produktudvalg, som kan opfylde alle dine kreative ønsker og give dig nye ideer til bagning, borddækning eller julepynt. Du kan nemt navigere rundt i menuen: Varerne er bl.a. sorteret efter festtema så som sørøver, katte, prinsesse og altid målrettet efter højtider og sæson.

Det store lager sikrer dig hurtig levering, også selvom du skulle være lidt sent ude med planlægningen. Happyhoola.com er en e-mærket webshop, som leverer inden for 1-3 hverdage. Fragt koster 39 kr. og er gratis ved køb over 500 kr.

sølvpartner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev