Kids-world ønsker at blive børnefamiliers foretrukne shoppingunivers

Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Stort udvalg af tøj og ting til børn
Kids-world ønsker at blive børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj, og Kids-world.dk er da også blevet en af Danmarks største webshops inden for børnetøj og tilbehør. Webshoppen har lager i Esbjerg, hvorfra varerne leveres til bl.a. Gentofte.

Kids-world forhandler både babytøj, børnetøj, fodtøj og interiør til børn. Udvalget er enormt, også af premium mærker som BOSS, DKNY, Fendi, Kenzo, Little Marc Jacobs, Michael Kors og Versace.

Fælles for Kids-worlds mærker er brugen materialer af høj kvalitet efter ret strenge produktionsstandarder, som sikrer en ensartet pasform. Det betyder, at tøjet ikke går ud af facon efter vask. Det sikrer også en miljøvenlig produktion.

Kids-world modtager E-handelsprisen 2018

Sublim kundeservice
Med en stabil vækstrate er Kids-world over de sidste 10 år vokset fra en lille håndfuld ansatte til nu at omfatte mere end 75 medarbejdere. Det skyldes ikke alene det store udvalg af alt fra sko til hatte, nederdele til skjorter samt overtøj og tilbehør. Det skyldes i høj grad også forretningens fokus på kundeservice, ikke mindst lynhurtig levering, som er gratis. Du kan få varerne leveret til dit hjem, din arbejdsplads eller en pakkeshop i Gentofte, hvor du eksempelvis handler dagligvarer.

Den vedholdende fokus på service medførte, at Kids-world i 2018 blev tildelt den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris i Øksnehallen.

”Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af. Og som vi glæder os til at dele med alle de andre hjemme på kontoret, for det er jo alle ansatte, der har del i prisen,” udtalte Annette Nielsen, stifter af Kids-World dengang i en pressemeddelelse.

Tilfredse kunder
Og kunderne er ikke i tvivl. Kids-worlds Facebookside er fyldt med positive kommentarer fra glade kunder i hele landet….

”WOW.. Jeg bestilte i går kl 16:23 og har lige hentet pakken. Jeg er imponeret og kan ikke få armene ned.
Det er bare så fedt og lækkert.” – Trine

”Har netop købt lækkert pigetøj fra Rosemunde og Marmar med 50% rabat. Ordren blev straks behandlet på en søndag og leveret fragtfrit indenfor 24 timer. Stærkt” – Mette

”Er glad for at handle hos Kids-word. Stort og lækkert udvalg og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering” – Rikke


sølvpartner

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box