Solen skinner en forårsdag i marts 2017. Et ægtepar har taget plads på bænken foran butikken og nyder den lune sol
og udsigten over torvet. Foto: Vivi Olsen, NYT SYN

Nyt Syn Skovsbøll Vision
Gentoftegade 60
2820 Gentofte
39 65 18 03
gentofte@nytsyn.dk

Nyt Syn Skovsbøll Vision på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 10-18
Lørdag: 10-14

Din lokale optiker i Gentofte
Går du ned af Gentoftegade, bemærker du straks Nyt Syn Skovsbøll i nr. 60, beliggende centralt på torvet i Gentofte Butikken har altid en spændende indretning i de store vinduer mod gaden. Når du træder ind i butikken vil du opleve en anderledes butik end så mange andre. Her er der skabt et flot og indbydende synsunivers. Butikken er åben og lys, stor og rummelig, med en imødekommende atmosfære. Omgangstonen er afslappet og nærværende – kig ind og fornem den gode stemning.

Butikken som du ser, når du er kommet ind. Optik-koordinator Vivi Olsen sidder i receptionen og tager imod.
Foto: NYT SYN

Starten på Nyt Syn Skovsbøll
Nyt Syn Skovsbøll er snart 22 år gammel med en god beliggenhed i Gentoftegade. Kunderne er meget loyale, og ved at de skal handle lokalt for at bevare de lokale butikker. Men der er også en god kemi mellem kunderne og personalet, indehaver Bjarne Skovsbøll og medarbejderne i butikken.

Men det hele startede faktisk på den anden side af gaden, i nr. 47, hvor Brillecentret havde ligget siden 1977. Bjarne Skovsbøll overtog lokalet, og fik i 2004 muligheden for at flytte ind i de nyere lokaler i nr. 60, som rummede dobbelt så mange kvadratmeter, og dermed mange flere muligheder.

Sammen og selvstændig
I 2008 tilsluttede han sig kæden NYT SYN. At blive en del af NYT SYN har givet Bjarne Skovsbøll nye muligheder, hvor han fortsat kan være selvstændig og udvikle forretningen som han ønsker det.

Butikken fik et ansigtsløft i 2015/16, så den i dag fremtræder topmoderne og inspirerende. ”Vi har tre store butiksvinduer, hvor udstillingerne bliver udskiftet hver måned. Interiøret er også blevet udskiftet/ændret til en mere nutidig og lækker stil, hvor enkeltheden er fremtrædende uden at det dog bliver klinisk”, fortæller Bjarne Skovsbøll.

En sommerdag i 2015 kom 105 årige Elisabeth på besøg, for hun ville gerne have nogle nye briller.
NYT SYN fik lov
til at tage et foto til Facebooksiden. Foto: Vivi Olsen, NYT SYN

En ny start
Der er sket meget siden NYT SYN Skovsbøll så dagens lys i oktober 1995. Bjarne Skovsbøll deltog i Nyt Syns lederuddannelse ”Leder- og forretningsudvikling”, som kørte det første halvår i 2017. ”Uddannelsen er en god investering og begyndelsen på mit nye arbejdsliv. Jeg opfatter uddannelsen som en ny kick-start, som skal børste støvet af og hjælpe mig til at videreudvikle min butik, mine medarbejdere og ikke mindst mig selv. Ligesom uddannelsens overordnede fokuspunkter skal fungere som en motiverende rettesnor for den fremtidige drift arbejdsmæssigt – men også på det personlige plan.”

God stil
Bjarne Skovsbøll har drevet butikken i Gentoftegade i mange år nu. Historien og erfaringen gør, at kunderne helst vil tale med ham selv. Dog har hans medarbejder, optik-koordinator Vivi Olsen, også fået godt fat i salg og service og kender nu også mange kunder. Mange føler sig trygge ved hende, især ved brillestyling. Vores sølvpartner, Nyt Syn Skovsbøll er en butik hvor man får god og personlig betjening, og hvor kunderne føler sig trygge og i gode hænder.

Kunderne skriver…
Følg forretningen på Facebook, hvor du også kan se hvad kunderne synes:

“De kan deres kram – god vejledning og ypperlig service” – Torben Weichel Elhøj

“Altid fantastisk god service og vejledning hos Bjarne. Glæder mig allerede til at hente mine nye solbriller og nye glas til mine briller” – Ida Schreiber Zeuthen

“Professionel vejledning i denne butik. Moderne udstyr og meget kompetent personale” – Kaj Jensen

Handelsstrøget Gentofte

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box