SleepyBag
www.sleepybag.dk

Ordrupdalvej 35
2920 Charlottenlund
Telefon: 28 73 52 22
kundeservice@sleepybag.dk

Følg SleepyBag på Facebook

Sleepybag2En bekymring mindre
Som nybagte forældre er der en masse at bekymre sig om – både nat og dag. Mange børn sover uroligt om natten og får sparket dynen af eller får den trukket over hovedet. Den bekymring har Elisabeth Falkenberg svaret på. Elisabeth har udviklet SleepyBag’en, der fungerer som en specialsyet sovepose til børn. Som mor til fire kendte Elisabeth til bekymringer om børnene, hvilket ofte medførte, at hun stod op indtil flere gange om natten for at se til børnene.

Fleksibelt design
SleepyBag’en er designet som en specialsyet sovepose med betræk og ærmer, som let kan tages af og vaskes. Den findes i tre forskellige materialer alt efter hvilket behov dit barn har – varm vinteruld, valket uld til om sommeren eller dun. Elisabeths egne børn har både sovet med uld og med dun, så hun kender til begge typer og kan give god vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal vælge til dit barn.

Soveposen er også designet, så den lynes nemt op fra bunden. Det betyder, at du uden at åbne helt op for soveposen nemt kan skifte ble i løbet af natten. Elisabeth fortæller, at mange forældre har gode erfaringer med at bruge SleepyBag’en, når deres børn er meget urolige om natten. De oplever at deres børn bliver mere rolige og sover meget bedre, hvilket giver både børnene og forældrene mere nattesøvn. Designet giver dig mulighed for at regulere dit barns kropstemperatur efter årstid og behov.

Dynen findes i to forskellige størrelser – en for de helt små børn (3-8 mdr.) og en for de lidt større (8 mdr. – 2½ år).  Der er også et fint udvalg af betræk, så du med sikkerhed kan finde et, der passer lige til din guldklump.

Sleepybag3

Tilfredse kunder i Norden
Elisabeth sælger ikke kun SleepyBag’en til kunder i Danmark – også børn i Norge, på Færøerne og i Grønland nyder godt af soveposen.

Sophie på 15 mdr. er helt vild med sin SleepyBag. Smiler stort når hun får den på, tager nu 12 timers god nattesøvn og er meget mindre forkølet end tidligere. Og så synes hun, at den er så flot”. Merete Thalbitzer-Foldskov (dundyne).

Jeg kjøpte Sleepybag som julepresang til mitt barnebarn 10 mdr. som enten sparket dynen av seg eller trakk den over hode. Foreldrene ble redde for å bruke dyne når hun trakk dynen over hode. De ble veldig fornøyd med julepresangen og jeg føler barnebarnet mitt sover bedre”. Bjørn Inge Hindenes, Norge (ulddyne). 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev