Læserbrev af Frank Bierlich fra Charlottenlund: Hvorfor har Gentofte en særlov for løse hunde. I følge Naturbeskyttelsesloven skal, som de skriver, hunde være i snor fra den 1 april til den 30 september, men i Gentofte har man HALVERET dette tidsrum med tre måneder, så det kun gælder fra den 1 juni til den 1 september i følge skiltene ved indgange til arealet.

Det er helt uforståeligt, da der nærmest hersker anarki på stranden. Vi, der har vores hund i snor, bliver chikaneret voldsomt af løse hunde hele året. Og i sommersæsonen er det ubegribeligt, at Rådhuset har lempet på loven med tre måneder!!! Det er ikke muligt at færdes i Charlottenlund Strandpark som lovlydig borger. Hundene, og især de hensynsløse hundeejere, har erobret strand og park. Jeg bor i området, vokset op på Øresundshøj, har min daglige gang på Søbadet, og er sammen med mange andre rystet over forholdene. Hvad kan vi gøre? At ringe til Politiet er nytteløst, Kommunens ansvarlige er ligeglade!!!

Har du en kommentar til brevet, kan du skrive i tråden på Facebook her. 

Læs mere her: Husk det nu: 1. april skal strandhunden i snor.

Har du en spændende nyhed, et læserbrev eller begivenhed, du gerne vil have delt, er du velkommen til at indsende det til redaktionen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev