Air-Flow Ventilation DK A/S 
Nybrovej 65
2820 Gentofte
45 88 16 88
info@air-flow.dk
www.air-flow.dk

Få ren luft i hjemmet og på jobbet… det føles godt 
Air-Flow Ventilation DK er et firma, der er dedikeret til at sikre ren luft omkring dig. De tilbyder ventilation i soveværelser, køkkener, badeværelser og kældre mv.

I dag kan firmaet også levere varmepumper og aircondition anlæg.

I køkkenet er det vigtigt at have en emhætte, og i soveværelset, hvor vi tilbringer ca. 1/3 af vores liv, er det vigtigt, at få fjernet den brugte fugtige luft.

På badeværelset er det vigtigt at have udsugning, det fjerner fugt og skimmelsvamp.

Air-Flow Ventilation DK kan tilbyde ventilatorer med el-styring, der stopper, når fugten er fjernet.

Dårlig udluftning medfører dårlig luft, fugt og skimmelsvamp, og resultatet er et dårligt indeklima.

Et bedre indeklima minimerer risikoen for smitte og giver mere energi i arbejdet. Af samme grund gør også virksomheder og institutioner brug af Air-Flows ydelser. Vi kender vist alle til den træthed, der hurtigt melder sig, når luften er gammel i et klasseværelse eller på kontoret.

Air-Flow Ventilation DK hjælper med at designe ventilation med varmegenvinding. Denne ventilationstype kan holde energiforbruget nede, og placeres ofte under taget eller i bryggers / kælder. Varmegenvinding benyttes ved renovering af ældre ejendomme.

Air-Flow designer efter Deres ønske placering af ventilator og føringsveje i huset.

Firmaet i Gentofte tilbyder også ventilation til nybyggeri. Nybyggede huse er meget tætte, derfor er der krav fra myndigheder om varmegenvinding, for at sikre et sundt indeklima.

Air-Flow Ventilation DK skriver sin historie tilbage til i 1934, hvor firmaet blev startet af Gunnar Byrn i Københavns indre by. Under anden verdenskrig var det svært at skaffe materialer. Men med små midler udviklede han ventilatorer til rude og væg, for at forbedre indeklimaet.

Firmaet var først i landet til at producere og sælge ventilatorer, placeret i rude og ydervæg.

Behovet efter ventilation-komponenter er ikke blevet mindre med årene, og teknologien bliver løbene tilpasset, så i 1962 flyttede Air-Flow til Gentofte i en prisbelønnet bygning, tegnet af arkitekt Blach Petersen på Nybrovej 65.

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning og tilbud, er du velkommen til at kontakte:

Air-Flow Ventilation DK på Nybrovej 65, 2820 Gentofte
Tlf.: 45881688
Mail.: info@air-flow.dk
Hjemmeside: www.air-flow.dk

Besøg hjemmesiden eller Nybrovej 65… det betaler sig.

sølvpartner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev