AS Polering og Rengøring
42 64 04 84
info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook 

Rene ruder
Når forårssolens stråler skinner ubarmhjertigt ind gennem vinduer, der har samlet støv hele vinteren, kan man blive overvældet af en trang til forårsrengøring. Få ting signalerer ”rent og pænt” bedre end nypudsede vinduer.

Nogle vinduer er placeret således at man kan klare det selv, andre kræver specialredskaber, som kun en professionel vinduespudser har. AS Polering og Rengøring har redskaberne og mange års erfaring med at rengøre vinduer på hele Sjælland.

De fleste vinduer har behov for at blive vasket mindst et par gange om året, og hos AS Polering og Rengøring kan du aftale en fast ordning, så de kommer og klarer dine vinduer med passende intervaller.

Fra Ringsted til Gentofte
AS Polering og Rengøring er din lokale vinduespudser. Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering i Ringsted som speciale. Siden er forretningen udvidet til hele Sjælland, og i 2019 kunne man se firmaets logo køre rundt i Gentofte. Firmaet udfører indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker.

Aktiviteterne rækker langt videre end vinduer. Som firmanavnet antyder, tilbyder AS Polering og Rengøring at komme hele vejen rundt i dit hjem eller firma. De klarer alt fra den daglige støvsugning til den helt store tur, så dine rum bliver skinnende rene.

Solceller der virker
Har du solceller, er det vigtigt de holdes rene. Energi vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket med ultrarent vand som ikke efterlader kalk. AS Polering tilbyder professionel solcellevask, hvorved du sikrer at få fuld valuta for din energiinvestering.

Pæn belægning
En flot anlagt have bliver endnu flottere når fliserne er rene. Folkene bag AS Polering og Rengøring har endvidere specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Gentofte. Dine udendørsarealer kan dermed blive frigjort for mos, flisepest og almindeligt snavs.

Du kan også få hjælp til algebehandling af dit tag, facader eller fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet. 

En opgave for AS Polering og Rengøring er ikke helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. Kontakt AS Polering og Rengøring og få et uforpligtende tilbud.

sølvpartner

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box