BC Haveservice
61 78 93 73
bchaveservice@gmail.com

Følg BC Haveservice på Facebook

Kyndig hjælp til et hyggeligt haverum
Når forårssolen lader sine første stråler skinne, er der ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud i sin have med et tæppe og en god kop kaffe. Det hjælper meget på oplevelsen, hvis din have er klogt designet og velplejet. Dette indebærer hyggelige haverum med plads til havemøbler og mulighed for at søge svalende skygge, når solen rigtigt brager igennem senere på sommeren.

Et dejligt haverum dannes ikke helt ulig et rum i din bolig – der skal være et godt gulv. I haven betyder det ofte brolægning med sten og fliser, og her kan BC Haveservice hjælpe dig. De har mange glade kunder i Gentofte og klarer alle typer opgaver for både private, erhverv, kommuner, institutioner og boligforeninger. BC Haveservice blev i 2021 kåret som månedens håndværker og årets anlægsgartner i Region Sjælland hos håndværker.dk.

Over 20 års erfaring
BC Haveservice har over 20 års erfaring med brolægning og kan anlægge elegante terrasser, indkørsler og stier. En af de nyeste tendenser er blanding af sten og lav beplantning, eksempelvis trædebregner, som tillader hurtigere nedsivning af regnvand og har et blødere og grønnere udtryk. Står du med en stor og kedelig grå flade, kan BC Haveservice hjælpe dig med at fjerne nogle af stenene og/eller etablere højbede. Står du med ambitioner om at stille et drivhus op, kan BC Haveservice hjælpe dig med fundamentet.

Når de kommer på besøg, behøver du ikke at løfte en finger selv. De kan klare opgaven fra start til slut og medbringer selvfølgelig deres eget stærke udstyr, så det tunge arbejde er klaret på kort tid. Ønsker du derimod selv at være en del af processen ved f.eks. at klargøre terrassen til anlæggelsen af de nye fliser, så er du også velkommen til at gøre det.

Styr på det grønne
Et indbydende haverum indebærer også fine vægge og udgange, så du kan komme omkring, og som kan give perspektiv. BC Haveservice har stor erfaring med trimning af hække, fældning af træer og beskæring af alt det grønne, så din have omdannes fra jungle til oase. Måske har du selv fældet et træ eller en busk, hugget det hele til brænde og kørt resten på genbrugspladsen? Tilbage står rødderne, som er tæt på umulige selv at grave op, hvis man ikke har udstyret og ekspertisen. BC Haveservice tilbyder rod- og stubfræsning, hvor efter jorden er klar til nye planter eller belægning.

Haveservice i København og Nordsjælland
BC Haveservice har stor erfaring med haveservice og løser mange forskellige opgaver i Nordsjælland og København. Udover beskæring og klipning af buske, hække og træer, sørger de for såning, lugning af bede, gødning og udplantning af sæsonens blomster. De sørger for græsslåning, trimning af kanter, vanding og opsamling af nedfaldne blade. De sørger for ukrudtsbrænding, rivning af sten, påfyldning af flis og fjernelse af ukrudt mellem fliser.

Dette er blot et udpluk af de opgaver, de kan løse – de har kompetencer og erfaring til at opfylde alle behov inden for gartnerfaget, og kører gerne ud til både store og små opgaver.

Kontakt BC Haveservice via deres hjemmeside eller giv dem et kald på 61 78 93 73.

sølvpartner