ANSØ BYG ERHVERV ApsANSØ BYG ERHVERV ApS 1
Nybrovej 87
2820 Gentofte

Kontakt
Anders Gjellerup, indehaver, direktør og tømrermester
Telefon: 31 36 07 19

Søren Gjellerup, indehaver, direktør og tømrermester
Telefon: 60 84 16 73

E-mail: ansobyg@live.dk

Nybygning eller renovering
Uanset om du står overfor et stort byggeprojekt eller en mindre renovering eller ombygning kan ANSØ BYG ERHVERV ApS hjælpe dig med at gennemføre projektet. Du kan forvente en professionel sparringspartner, der vægter tillid højt. Allerede når idéerne til et byggeprojekt begynder at tage form kan ANSØ BYG ERHVERV ApS rådgive dig om design, kvalitet og tekniske aspekter indenfor byggeri således at du kan træffe de bedste valg for dit projekt.

ANSØ BYG ERHVERV ApS teresseAt gå igang med et byggeprojekt i ens hjem eller firma kræver stor tillid til dem, der skal udføre arbejdet. ANSØ BYG ERHVERV ApS er din garanti for god service og høj kvalitet. Virksomheden fokuserer på deadlines og budgetter, så projektet ikke løber løbsk, ligesom tæt kommunikation mellem håndværkerne, formænd og ledere samt naturligvis kunden vægtes højt. Som kunde kan du forvente daglig opdatering på mail om status på projektet.

 

Firma i vækst
Brødrene Anders og Søren Gellerup står bag ANSØ BYG ERHVERV ApS. De etablerede firmaet i 2010 med en målsætning om, at levere byggeydelser med et bæredygtigt og professionelt kvalitets- og serviceniveau, samt med et ønske om at skille sig ud fra mængden.

Firmaet består af 15-18 medarbejdere, heriblandt underentreprenører, der nøje er udvalgt af Anders og Søren. Der stilles store krav til alle involverede i byggeprocessen – alle skal leve op til ANSØ BYG ERHVERV ApS’ høje serviceniveau.

ANSØ BYG ERHVERV ApS tagStore og små byggeprojekter
ANSØ BYG ERHVERV ApS kan løse alle traditionelle tømreropgaver bl.a. tagarbejde, almindelige vinduer og velux vinduer, tilbygninger, gulve, carporte og total entrepriser. Virksomheden har “the know how” og netværket til at løse et hvilken som helst byggeprojekt – stort som småt.

Firmaet sørger for at sammensætte et team af professionelle og dygtige fagfolk, der kan samarbejde med rådgivere, designere, arkitekter og byggeledere om dit byggeprojekt, så processen kan foregå så uproblematisk som muligt. Inden projektet går i gang er alle brikker på plads, så du føler dig tryg ved at trykke på start knappen.

MøbelsnedkeriANSØ BYG ERHVERV ApS møbelsnedker
I firmaets eget møbelsnedkeri er der også mulighed for at få skabt specialfremstillede møbler, der passer præsis til dit behov uanset om det er stole, borde, reoler, skabe osv. Møbelsnedkeren vil her vejlede dig om valg af træsort og udformning, så kvaliteten af møblet vil stemme overens med brugsbehovet. Har du et gammelt møbel, der trænger til en kærlig hånd kan møbelsnedkeren renovere og reparere møblerne efter de oprindelige metoder, således at møblet fremstår som det oprindelige design.

Tilfredse kunder
Kunderne har mange rosende ord om Vores sølvpartner, ANSØ BYG ERHVERV ApS uanset om der er tale om store eller mindre opgaver.

Jeanet og Rasmus skrev i marts 2016: “Min kæreste og jeg brugte Ansøbyg ApS til at koordinere og udføre en total renovering af vores stue og førstesal, der blandt andet inkluderede; nye gulve, lofter, vinduer, døre, paneler, køkken, badeværelse med mere. Vi er enormt glade for resultatet og vil klart anbefale andre at anvende Ansøbyg! Vi havde mange holdninger til hvordan tingene skulle laves undervejs og vi vil specielt fremhæve Ansøbygs evne til at lytte til vores ønsker og i sidste ende lave et resultat vi er meget glade for“.

Niels Kjærgaard omtaler ANSØ BYG ERHVERV ApS som “Håndværk med stort H” og skriver videre om hans byggeprojekt, hvor han fik lagt nyt tag, isolering samt nye vinduer og døre: “Udført som aftalt og til fornuftig pris. Og med håndværksmæssig dygtighed man i vore dage for ofte savner.
Og når projekter som vores foregår i ens hjem så værdsætter jeg meget at der dagligt ryddes op og holdes en god orden. Og så har ANSØ gode råd samt et godt netværk af partnere hvis der indgår andet end tømrer arbejde. Kan anbefale dem på det varmeste!“.

Del på sociale medier