Lokal Clairvoyanten
22891130

Kontakt til den åndelige verden
I vores hektiske moderne liv har vi ofte for meget fokus på det materielle. Mange glemmer den åndelige dimension – får man en bedre kontakt, kan man formindske stress og opnå mere livsglæde.

Anne-Marie Hansen kan hjælpe dig til det klarsyn, du har brug for. Hun er uddannet clairvoyant rådgiver, og når du bestiller en session hos hende, kommer I sammen rundt om din situation nu og her, dit helbred og dit parforhold, din bolig, økonomi og familie, din fortid og fremtid.

Afdødekontakt og klarsynsdemonstration
Anne-Marie Hansen afslutter gerne sessionen med en afdødekontakt.

”Jeg arbejder med ånde-guider og henter beskeder ned til dig. Du kan eventuelt have gjort nogle spørgsmål klar og ved afdøde kontakt kan du medbringe et foto,” forklarer hun.

Hvis du kan samle 6-8 interesserede personer, arrangerer Anne-Marie Hansen gerne en aften med klarsynsdemonstration. Hun tilbyder også husrensning.

Bach terapi – energimedicin
Som de fleste clairvoyante har Anne-Marie Hansen en holistisk tilgang til personligheden og helbredet. I marts 2021 tog hun uddannelsen i Bach terapi, som er en blid og nænsom terapiform.

”Det er energimedicin, der arbejder med at ændre negative tanker, følelser og sindet og sjælen til det positive,” oplyser Anne-Marie.

Det var lægen Edward Bach, der udviklede behandlingen, som ved hjælp af 38 remedier kan hæve dig fra dit negative niveau til det positive. Via Bach-terapeuten får klienten indsigt i de sværeste ting, og bliver udstyret med en flaske med op til 7 Bach remedier. Dem skal man tage fire dråber af i et glas mindst fire gange om dagen i tre uger.

Fokus på sundhedspsykologi
Oprindeligt har Anne-Marie Hansen en bachelor i psykologi fra Københavns Universitet. Sundhedspsykologi er hendes store passion, ligesom hun har en særlig interesse i at hjælpe højt begavede klienter.

Hun bruger sin bachelorgrad som baggrund for clairvoyancen og Bach terapien. Desuden arbejder hun med malerier, der alle har en personlig historie.

Anne-Marie Hansen. Foto: Lokal Clairvoyanten

sølvpartner