Mette Quottrup
Mette Quottrup

MQ REVISION
Folkevej 22
2820 Gentofte
Tlf: 39 66 34 48

 

MQ Revision er et revisionsfirma i Gentofte, som har eksisteret siden 1992. Bag firmaet står registreret revisor Mette Quottrup, der med mange års erfaring er klar til at hjælpe med en lang række ydelser. Kerneopgaverne er bogføring, virksomhedsstart, skatterådgivning, lønadministration og årsregnskab.

Som registeret revisor er det altid et krav, at man lever op til god revisorskik. Derfor deltager MQ Revision i en ekstern kvalitetskontrol, som udføres af revisorer, der er godkendt af Erhvervsstyrelsen. Kvalitetssikringen sørger for, at kunden har en stor grad af sikkerhed for, at de opgaver MQ Revision udfører, foregår med den nødvendige omhu og i overensstemmelse med god revisorskik.

fsr_logo_58MQ Revision fungerer som sparringspartner og kan hjælpe dig på rette vej i finansielle og skattemæssige spørgsmål. Mette Quottrup ved, at personlig kontakt er vigtigt – kunderne skal have mulighed for at diskutere problemstillinger med deres revisor, så den optimale rådgivning og assistance kan opnås. MQ Revision tilbyder således ydelser overalt i Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

Virksomhedsstart
Hvis du står overfor at etablere egen virksomhed, kan MQ Revision tilbyde kvalificeret rådgivning og vejledning, så du er sikret en optimal virksomhedsstart og dermed får en højere chance for succes. MQ Revision har flere års erfaring med at hjælpe nye virksomheder igang og kan derfor bekræfte, at en grundig forberedelse af virksomhedsstarten har direkte indflydelse på virksomhedens chance for succes. Når nye virksomheder benytter professionel rådgivning inden virksomhedsstart fordobles chancen for, at virksomheden overlever de første tre kritiske år, fortæller Mette Quottrup.

Kontakt MQ Revision

Tilmeld dig vores nyhedsbrev