Lysdinvej
v/Isobel Sommer
isobel@lysdinvej.dk
311 711 31

Følg Lysdinvej på Facebook 

Coaching til private og erhvervskunder
Søger du indre ro, mere overskud og livsglæde og en større forståelse af dig selv og mennesker omkring dig? Så kan et forløb hos en dygtig coach gøre underværker.

Isobel Sommer coacher både private og firmaer, børn og voksne. Uanset hvem, hun sætter sig for at hjælpe, er formålet at udvikle potentialer og finde den helt rigtige vej gennem livet.

Isobel er certificeret coach med en baggrund i HR. Som coach skiller hun sig ud ved også at være Human Design ekspert og bygger således en stor del af sin rådgivning på spiritualitet, specifikt astrologi. Den unikke kombination af den psykologiske og spirituelle indsigt har givet Isobel en række kraftfulde værktøjer, der fører til større selvforståelse, som igen fører til større selvværd.

Styrk dit selvværd med human design
Mange danske unge døjer med lavt selvværd. Det er i sig selv forfærdeligt at leve med, men kan ydermere manifestere sig i bl.a. spiseforstyrrelser, cutting, angst og depression.

”Både i privatlivet, mit arbejde i Lysdinvej og som rådgiver i den gratis ungerådgivning Headspace støder jeg på de her problematikker,” oplyser Isobel, der stræber efter at give sine klienter – uanset alder og livssituation – en fast forankring i selvet.

Målet er at kunne bevare den indre ro og fokus, uanset hvor højt bølgerne går omkring ind. Når man lærer at mærke sig selv, øger man sit selvværd og sin styrke. Som en bonuseffekt bliver man bedre til at hjælpe andre uden at tabe sig selv i processen. Man får bedre venner, kærester og kolleger og bliver i det hele taget mere kompetent til at tage gode beslutninger. Beslutninger, der gør gavn, i modsætning til selvskadende adfærd.

Lev dit bedste liv
Isobel Sommer kender alt til hvor skadeligt dårligt selvværd er. Hun blev mobbet som barn, afreagerede som teenager og har været usikker på sig selv og andre gennem en stor del af hendes liv. I dag kan hun se det positive i alt.

”Jeg kan også være ked af det, føle det hele er svært. Men jeg har ikke længere store udsving i mine følelser. Jeg føler mig ikke længere forkert. Jeg føler mig helt rigtig med alle mine gode og dårlige sider. Jeg favner alt jeg er,” forklarer hun. Dét er en gave, hun brænder for at give videre.

Lysdinvej tilbyder coaching både i form af private konsultationer og kurser med flere deltagere, dog ikke flere end at der er god tid til den enkelte. Kurset ’ Lev dit bedste liv’ varer fire uger, hvor Isobel sammen med andre undervisere giver deltagerne kendskab til deres humane design.

Men du får ikke bare viden om dit design. Du bliver guidet i hvordan du bruger det, hvordan du lytter til dig selv, og hvordan du opnår dine specifikke mål.

Vær dig selv
Det er en transformerende rejse, der giver mere livsglæde og bedre fokus til at træffe de svære valg i livet – både de små og de store beslutninger. Du får kort sagt inspiration, værktøjer, handleplaner og sparring til at leve dit bedste liv.

Et kursus eller et individuelt forløb hos Lysdinvej kræver ikke andre forudsætninger end nysgerrighed, åbenhed og ønsket om forandring. Det er således ikke nødvendigt at være spirituel – du skal blot være dig selv.

Isobel Sommer

sølvpartner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev